Asiakaspalvelu

Iphone-lisävarusteet

106 620 Edullisia ostoksia

Osta iPhone-suojakuoret ja monia muita lisävarusteita Fyndiqiltä! Meillä on jättimäinen valikoima lisävarusteita kaikille markkinoilta löytyville iPhone-malleille. Valitse siis oma mallisi ja tilaa haluamasi lisävarusteet ja juuri sinun puhelimellesi sopivat tarvikkeet suoraan kotiisi!


Suodata

Lisävarusteet & suojakuoret iPhone-puhelimille

Kun Apple joitakin vuosia sitten toi iPhonensa markkinoille, saavutti tuote välittömästi suuren suosion. Kaikki halusivat saada juuri tämän älypuhelimen, jonka kaltaista ei oltu ennen nähty! Vielä tänäkin päivänä iPhone on erittäin suosittu ja yleinen, ja siksi olemmekin koonneet tänne Fyndiqille kaikki mahdolliset iPhone-lisävarusteet. Olipa sinulla sitten iPhone 7, iPhone XR tai kenties iPhone 3G, löydät laajasta valikoimastamme iPhonellesi edulliset kuoret, urheilukotelot, lompakkokotelot ja paljon muuta. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Vinkit onnistuneisiin ostoksiin

Kun tilaat kotiinkuljetuksella hienot nallekuvioiset tai kenties kimaltelevat kuoret, lisää samaan tilaukseen myös laturi.Laturi saattaa milloin tahansa kadota tai hajota, ja tällöin ylimääräinen laturi pelastaa tilanteen. Jos sinulla on jotain kysyttävää tilauksestasi tai haluat tehdä reklamaation, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme asian hoitamisessa.

Näytönsuoja on tärkeä

Valitettavasti laadukkaatkin puhelimet voivat tietyissä tilanteissa mennä rikki. Kukaan ei haluaisi joutua viemään iPhoneaan huoltoon, joten lisävarusteiden hankkiminen kannattaa. Esimerkiksi näytönsuoja, suojakuori tai lompakkokotelo suojaavat puhelinta kaikilta mahdollisilta vahingoilta. Ne saavat iPhonen myös näyttämään uskomattoman tyylikkäältä. Näytön suojakalvo saattaa olla välttämätön hankinta jo senkin vuoksi, että haluat puhelimesi pysyvän ehjänä ja puhtaana. Näissä asioissa ei kannata ottaa riskejä!