Asiakaspalvelu

Kuulokkeet

33 960 edullisia ostoksia

Tutustu meidän laajaan kuulokkeiden ja headsettien valikoimaamme verkossa! Meiltä voit löytää kuulokkeita tunnetuilta merkeiltä, jotka sopivat täydellisesti arkeen, kuntotreeneihin tai pelaamiseen. Tervetuloa tekemään löytöjä!


Suodata

Korkealaatuiset kuulokkeet voivat tehdä puhelinkeskusteluistasi hauskempia, musiikkisi kuulostaa paremmalta ja jopa poistaa ympäristön melun tarjoten sinulle suurempaa rauhaa ja hiljaisuutta. Etsitpä sitten korkealaatuisia kuulokkeita, melunvaimennusta tai langatonta yhteyttä, meillä on kaikki mitä tarvitset parantaaksesi musiikkielämystäsi ja puhelinkeskusteluja.

Langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet tarjoavat huomattavasti enemmän joustavuutta ja liikkuvuutta kuin johdolliset kuulokkeet. Langattomat kuulokkeesi voivat pysyä yhdistettynä laitteeseen, joka on taskussasi tai toisessa huoneessa. Bluetooth-tekniikan avulla langattomat kuulokkeet voivat yhdistyä puhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseesi ja jopa uudempiin televisioihin. Langattomien kuulokkeiden joustavuus on vertaansa vailla, ja ne tarjoavat myös melunvaimennuksen keskeytyksettömään musiikkielämykseen.

Yleiset langattomat kuulokkeet, joissa on kaksi yhdistettyä kuuloketta, soveltuvat yleensä parhaiten kotikäyttöön niiden suuremman koon ja pitkän akunkeston ansiosta, joka voi ylittää 15 tuntia ilman latausta. Todelliset langattomat kuulokkeet taas saattavat olla lyhyemmän akunkeston omaavia, noin viisi tuntia, mutta niitä voi ladata niiden koteloissa pidemmän akunkeston saamiseksi.

Kuulokkeet ja kuulokemikrofonit

Olipa sinulla sitten kiinnostusta johdollisiin tai langattomiin kuulokkeisiin, tarjoamme laajan valikoiman eri tyylejä ja vaihtoehtoja. Tietyt kuulokkeet ja kuulokemikrofonit tarjoavat yritysmäisen ulkonäön, kun taas toiset sopivat paremmin pelaamiseen. Materiaalien ja värien lisäksi kuulokkeet voivat vaihdella korvakuulokkeiden, päälle tulevien kuulokkeiden tai ympärille asetettavien kuulokkeiden välillä.

Täydelliset kuulokkeesi eivät ainoastaan ​​ole oikean hintaisia ja näyttäviä, vaan niissä on myös kaikki haluamasi ominaisuudet, kuten melunvaimennus, joka estää kaikenlaista ympäröivää melua ja mahdollistaa keskittymisen stressaavissakin ympäristöissä. Vedenpitäviä urheilukuulokkeita on saatavana jopa hikoilua kestävinä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, lapset rakastavat omia lapsille suunniteltuja kuulokkeitaan, jotka näyttävät hienoilta leikkiessään tai opiskellessaan.

Kuulokkeiden tarvikkeet

Laajan valikoimamme JBL-kuulokkeiden, Marshall-kuulokkeiden ja monien muiden huippumerkkien lisäksi tarjoamme kaikki tarvittavat lisävarusteet näille kuulokkeille täällä Fyndiqillä.

Vaikka useimmissa kuulokkeissa on nykyään langattomia versioita, voit silti valita langallisen version viivästyksen poistamiseksi. Tällöin johdonkelaajista voi olla paljon hyötyä kaapeleiden ja johdotusten järjestämiseen, ja saatat myös tarvita kuulokemikrofonin jakajaa maksimoidaksesi kuulokkeiden yhteensopivuuden useiden laitteiden kanssa.

Olemme varmoja, että löydät etsimäsi kuuloketyypin ja -merkin hyvään hintaan täältä Fyndiqillä.