Asiakaspalvelu
AloitussivuKäytetyt
Matkapuhelimet

Matkapuhelimet

62 edullisia ostoksia

Fyndiqista löydät kunnostetut käytetyt matkapuhelimet takuulla edulliseen hintaan! Osta parempi kuin käytetty hyvässä kunnossa oleva matkapuhelin halvemmalla ja tee samalla ympäristötietoisempi valinta! Tutustu koko valikoimaamme ja löydä tarpeisiisi sopiva käytetty älypuhelin - täältä löydät kaikenlaisia ​​kunnostettuja matkapuhelimia!


Suodata

Milloin aloitit matkapuhelimien käytön?

Matkapuhelimia alettiin käyttää yleisesti 1980-luvun lopulla, mutta ne juontavat juurensa morsekoodijärjestelmään, joka otettiin käyttöön jo 1800-luvun alussa, ja sitten tavallisesta puhelimesta.

Mitä matkapuhelin maksaa

Ensimmäiset matkapuhelimet maksoivat lähes 3000 euroa ja olivat tuskin kannettavia, mutta nykyään voit ostaa matkapuhelimen muutamalla kymmenellä tai sadalla eurolla riippuen siitä, kuinka edistyneen puhelimen haluat. Fyndiqin verkkokaupassa on matkapuhelimia useimmilta suurilta valmistajilta, kuten iPhone, Samsung ja Nokia.

Mikä matkapuhelin on paras?

Paras matkapuhelin on se, joka sopii siihen, mihin haluat käyttää sitä. Jos haluat käyttää puhelinta vain puheluiden soittamiseen, tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, yksinkertaisempi ja halvempi matkapuhelin voi riittää. Mutta jos haluat käyttää matkapuhelinta hyvien kuvien ottamiseen, paras matkapuhelin voi sen sijaan olla sellainen, jossa on hyvä kamera ja muisti.