Asiakaspalvelu

Koristekaakelit

3 696 Edullisia ostoksia

Löydä laaja valikoima tyylikkäitä ja halpoja laattakoristeita. Etsitkö koristeellista muovia mosaiikista, aiheista tai teksteistä, voit antaa keittiöllesi tai kylpyhuonellesi makeoverin koristamalla laatta. Löydä satojen erilaisten laattakoristeiden malleista ja tilaa suosikit!


Suodata

Löydä halpoja laattoja verkosta

Persoonallisuutesi näyttäminen sisustussuunnittelun avulla on tullut hyvin trendikkääksi, ja monet etsivät uusia ja jännittäviä tapoja tehdä se. Juuri tästä syystä me Fyndiqillä olemme uskomattoman iloisia voidessamme esitellä laajan valikoiman koristeellisia muovi- ja laattasisustustuotteita, joiden avulla kotisi on helppo personoida. Valitsetpa sitten halvan mosaiikkityylisen laattamallin tai sanallisen seinäkoristeen, täältä löytyy jotain.

Koristemuovia ostettaessa on tärkeää miettiä mittoja, jotta se sopii keittiöösi tai kylpyhuoneeseen, joten tutustu tuotekuvauksiin. Jotta muovi tarttuu parhaalla tavalla, on etua, jos se on mahdollisimman kiiltävä ja sileä

Näytä persoonallisuutesi koristemuovilla

Keittiön ja kylpyhuoneen tulee olla kodikasta, joten jos et pidä sisustus, se on selvästi jotain, joka voi tehdä kodistasi hieman kodikkaamman. Olemme koonneet paljon erilaisia ​​laattasisustusvaihtoehtoja, jotta voit sovittaa sisustustyyliisi parhaalla mahdollisella tavalla. Niille teistä, jotka eivät halua kaivaa esiin keittokirjajuttuja korttelissa, löydät myös keittiön koristemuovia erilaisilla suosikkiresepteillä

Edullinen keittiön remontti & kylpyhuone

Kylpyhuoneiden ja keittiöiden kunnostaminen on monien ihmisten haave, mutta kuten kaikki tietävät, se merkitsee sekä aikaa että rahaa. Jotain, joka on sekä mukavaa, halpaa että aikaa säästävää uudistaa keittiösi tai kylpyhuoneesi, on pelkkä laattasisustus. Se on halpa remontti, jolla voi olla suuri ero. Hanki kylpyhuoneinspiraatiota katsomalla, mitä meillä on, ja napsauttamalla kotiin kaikkea mitä haluat. Tervetuloa löytämään halpoja laattoja, jotka tekevät keittiöstäsi tai kylpyhuoneesta jotain poikkeavaa.