Asiakaspalvelu
AloitussivuElektroniikka
Elektroniset komponentit

Elektroniset komponentit

14 300 edullisia ostoksia


Suodata

Löydä kaikki tarvitsemasi elektroniikkatarvikkeet

Jokainen, jolla on paljon elektroniikkaa kotona, tietää, että sen toimimiseen tarvitaan joitain johtoja ja komponentteja. Lisäksi saatat tarvita työkaluja rikkoutuneiden asioiden korjaamiseen. Saatat tarvita muun muassa juotosraudan kaapeleiden kytkemiseen tai vastuksen korjauksen yksinkertaistamiseksi. Me Fyndiqilla olemme koonneet laajan valikoiman edullisia elektroniikkakomponentteja, joista niin ammatti- kuin kotikiinnittäjät voivat hyötyä! Tervetuloa ostoksille kanssamme

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Hyödynnä tilaisuus löytää lisää fiksuja löytöjä, kun olet vielä täällä kanssamme. Maksat aina saman toimituskulut riippumatta siitä, kuinka paljon ostat! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Korjaa kannettava tietokoneesi älykkäällä työkalusarjalla

Meiltä löydät elektroniikkakomponenteista työkalusarjan kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen korjaamiseen. Sarja sisältää kaiken mitä tarvitset elektroniikan avaamiseen ja purkamiseen, mukaan lukien imutulpan, pinsetit, juotosraudan ja poimintatyökalun. Tämän älysarjan lisäksi löydät myös erilaisia ​​juoksutetyyppejä, joita voit käyttää juotettaessa tinaa, messinkiä, nikkeliä tai kuparia. Flusteet ovat saatavilla tahnamuodossa, nestemäisessä muodossa ja viskoosimpina, jotta löydät itsellesi sopivimman version!