Asiakaspalvelu

Tutit

33 edullisia ostoksia


Suodata

Napp & tuttipidike vauvallesi

Onko se vihdoin tapahtunut? Onko vauvastasi tullut niin iso, että hän haluaa tutin? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Jotkut lapset aloittavat tutin käytön jo pikkulapsena, kun taas toiset odottavat, kunnes he ovat täysin imettäneet. Meillä Fyndiqillä on yhtä laadukkaat ja hauskat tutit, jotka sopivat kaikille lapsille ja vauvoille vastasyntyneistä vanhuksiin. Ja niitä on paljon eri värejä, muotoja ja vastaavia - tietysti halvemmalla. Tervetuloa tutustumaan ja etsi tutti lapsellesi!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Muista tarkistaa koko valikoima ennen ostoskoriin menoa! Tosin toimitusmme eivät ole kalliita, mutta helpointa on silti tilata useampi pari kerrallaan, jos haluat. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi

Hauskat tutit hiljaisiin hetkiin

Tutti voi olla paljon enemmän kuin pelkkä lohdutus, kun lapset ovat surullisia. Se voi toimia esimerkiksi hauskana lisävarusteena! Mikset ostaisi tuttia, jossa on lapsesi nimi, syntymävuosi tai kenties sellainen, jossa on teksti äidin kultasikä Kuten aina, täällä on paljon valinnanvaraa! Ja varmistaaksemme, ettei tulppa katoa, meillä on jotain yhtä näppärää kuin tuttipidike - tietysti sopivissa väreissä. Tule kauppaan - vauvasi rakastaa sinua!