Asiakaspalvelu

Ihonhoito

20 040 edullisia ostoksia

Etsitkö edullisia ihonhoitotuotteita, jotka saavat ihosi hehkumaan? Fyndiqilta löydät kasvovoiteita, kosteuttavia vartalovoiteita, hierontatuotteita, jalkojenhoitotuotteita ja ihan kaikkea, mitä voit ajatella liittyvän ihonhoitoon.


Suodata

Löydä ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille

Oikea ihonhoito on avain terveeseen ja kauniiseen ihoon ja Fyndiqilta löydät juuri sinulle ja ihotyypillesi sopivat ihonhoitotuotteet. Valittavanasi on yli 7 000 ihonhoitotuotetta. Olipa ihotyyppisi sitten kuiva, rasvainen tai sekaiho, niin täältä löydät hyvin todennäköisesti itsellesi sopivat tuotteet. Meillä on kasvovoiteita ja naamioita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteillamme ihosi saa sen hehkun, jonka se ansaitsee.

Miesten ja naisten ihonhoitotuotteiden lisäksi voit ostaa myös

ja

todella edulliseen hintaan.

Mikä ihotyyppi minulla on?

Kuiva iho

  • Kun ihosi on kuiva, se tuntuu helposti ärtyneeltä ja kireältä, koska se tuottaa vähemmän talia kuin normaali iho. Kun iho ei tuota tarpeeksi talia, ei muodostu myöskään lipidejä, joita tarvitaan kosteuden ylläpitämiseen. Lipidit muodostavat iholle kalvon, joka suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta.

Normaali iho

  • Normaali iho on tasapainoinen, mikä tarkoittaa, ettei se ole liian kuiva eikä liian rasvainen, eikä sinulla ole juurikaan ongelmia finnien kanssa.

Rasvainen iho

  • Kuivaan ihoon verrattuna rasvainen iho tuottaa enemmän talia kuin normaali iho, jonka vuoksi se tuntuu kiiltävältä ja rasvaiselta. Kun ihosi tuottaa liikaa talia, saat todennäköisesti helposti näppylöitä ja mustapäitä ja ihohuokosesi ovat suurentuneet.

Ikääntyvä iho

  • Ikääntyvällä iholla ei ole aiemman veroista luonnollista kimmoisuutta ja joustavuutta. Tämäntyyppinen iho on yleensä kuivahko ja siinä voi esiintyä hienoja juonteita ja ryppyjä.

Sekaiho

  • Lyhyesti sanottuna sekaiho tarkoittaa useiden ihotyyppien yhdistelmää. Kasvojen alue on tyypillisesti enimmäkseen normaali tai normaalia kuivempi ja T-alueen iho (otsa, nenä, leuka) puolestaan rasvoittuvampi.

Herkkä iho

  • Kasvosi ärsyyntyvät ja punoittavat helposti ja saatat reagoida erityisen voimakkaasti kylmään, kuumuuteen ja voimakkaisiin säänvaihteluihin. Tavallisesti herkkä iho on kuivempi ja vaatii paljon kosteutusta.

Vinkit onnistuneeseen ostoon

Tutustu aiheeseen liittyviin kategorioihimme ja hanki kaikki, mitä kasvojesi ja vartalosi iho tarvitsee. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat reklamoida ostoksistasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Tee oma kotikylpyläsi

Mikset hemmottelisi itseäsi ja hankkisi kaikkia tarvittavia välineitä saadaksesi kotona saman tunteen kuin luksuskylpylässä? Kuori jalkasi huolellisesti jalkaviilalla poistaaksesi kuolleet ihokerrokset kantapäistä ja jalkapohjista ja voitele jalkasi sen jälkeen ihanalla kosteuttavalla jalkavoiteella. Tai miksi et antaisi kumppanisi tarjota sinulle rentouttavaa selkähierontaa vartaloöljyn ja lämmittävien hierontakivien avullä Vain mielikuvituksesi on rajana, sillä Fyndiqilta löydät kaiken mitä tarvitset luodaksesi unelmiesi kotikylpylän!