Asiakaspalvelu

Cat-lisävarusteet

251 edullisia ostoksia


Suodata

CAT-lisävarusteet

Jos etsit CAT-lisävarusteita, olet löytänyt juuri oikean paikan, täältä löydät kaikki CAT matkapuhelimesi lisävarusteet. Siellä on kaikkea näytönsuojaista ja koteloista lompakkokoteloihin. Pyrimme jatkuvasti täydentämään valikoimaa uusilla tuotteilla, jotta voit löytää sopivia vaihtoehtoja.

CAT-lisävarusteet, jotka suojaavat älypuhelintasi

Mobiilit ja tabletit ovat hauraita ja ne on suojattava iskuilta, iskuilta ja lialta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. Täältä löydät muun muassa näytönsuojat, jotka estävät näyttöäsi halkeilemasta tai naarmuuntumasta esimerkiksi putoamisen yhteydessä. Valikoimasta riippuen on sekä muovikalvo- että lasisuojaus. Muovikalvon etuna on, että se on ohut, mutta haittana on, että sen kovuus ei ole sama kuin lasisuojalla.

Suojalasi on yleensä sekä helppo levittää että erittäin kestävä. Voit tarkistaa kovuuden lukemalla tuotteen kuvauksen. Vakio on 9H mobiilinäyttöjen lasisuojaukselle. Täältä löydät myös ns. hybridilasin, joka on suojakalvon ja suojalasin sekoitus antaakseen käyttäjille molempien maailmojen parhaat puolet. Nämä hybridilasit ovat ohuet, mutta niiden kovuus on lähes sama kuin lasin näytönsuoja.

Suojat ja kotelot

On parasta yhdistää näytönsuojan käyttö jonkin tyyppiseen suojukseen tai koteloon, jotta älypuhelimesi suojaa parhaiten. CAT-lisävarusteistamme löydät muun muassa silikonikuoret, jotka ovat muun muassa iskuja vaimentavia. Niitä on saatavana muun muassa läpinäkyvinä malleina, jotta kännykkäsi ei peitä muotoilua.

Jos et halua kantaa laukkua mukana, voit sijoittaa tyylikkääseen lompakkokoteloon. Tällaisella sinulla on tilaa matkapuhelimellesi, korteillesi ja käteisellesi samassa paikassa. Lisäksi se suojaa sekä puhelimen etu- että takaosaa. Täältä löydät useita erilaisia ​​laadukkaita lompakkokoteloita.

Osta CAT-tarvikkeet verkosta

CAT-lisävarusteiden ostaminen verkossa on helppoa. Lisäksi valikoima on laaja. CAT-tarvikekategoriassamme on myös älykkäät selfie-valot, jotka kytket kaapelilla, jotta saat aina parhaan valon selfieitä otettaessa. Selaa valikoimaa ja löydä sinulle parhaiten sopivat lisävarusteet.