Asiakaspalvelu

Kantoreput

32 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta halpa rintareppu verkosta kanssamme

Lasten saaminen ja kantaminen on yksi hienoimmista ja luonnollisimmista asioista mitä on! Kantoreppujemme avulla voit kantaa vauvaasi paitsi vatsalla myös selälläsi tai kyljelläsi - riippuen siitä, mikä sopii sinulle parhaiten tilanteeseen. Yhdellä edullisista kantoreppuistamme saat sekä sinä että lapsesi turvallisen kokemuksen, jossa kaikki imettämisestä nukutukseen sujuu sujuvasti ja helposti. Tutustu valikoimaamme ja katso mikä rintareppu sopii sinulle ja lapsellesi parhaiten - niin aktiiviseen arkeen kuin viihtyisään lomaan! Tervetuloa ostoksille kanssamme Fyndiqiin

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Haluatko vaeltaa metsässä rintareppujen kanssä Valitse radiolla ja GPS:llä varustettu täältä meiltä! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Kanna lastasi ergonomisesti

Sinä vanhempana tiedät, että voi olla melko raskasta kantaa lastasi vain käsivarsilla päiviä peräkkäin, käytännöllisen ja mukavan kantorepun avulla lapsesi saaminen on paljon sujuvampaa ja helpompaa kanssasi, nukkumassa tai ehkä syömässä - kaupungissa ja metsässä! Vahvistettujen saumojen ja turvalenkkien ansiosta lapsi istuu turvallisesti ja tukevasti käsivarsissasi, pehmeästi ja mukavasti - ilman, että sinä väsyt käsiisi ja pystyt liikkumaan aktiivisesti, kun lapsesi nukkuu turvallisesti lähellä kehoasi. Mukava ja yksinkertainen! Osta kantoreppuja verkosta täältä!