Asiakaspalvelu

Treenivarusteet

83 500 edullisia ostoksia


Suodata

Kaikki mitä treenaamiseesi tarvitset

Onko nyt tullut aika aloittaa treenaaminen, jotta voit parantaa terveyttäsi ja tulla parempikuntoiseksi? Vai oletko jo varsinainen urheiluhullu, joka haluaa parantaa kotona harjoittelun mahdollisuuksia uusilla laitteilla ja harjoitusvälineillä? Kummassakin tapauksessa olet juuri oikeassa paikassa. Fyndiq on itse asiassa kerännyt kaikki netin parhaat löydöt yhteen paikkaan. Alhaisten hintojensa ja toimitusmaksujensa sekä suuren valikoimansa ansiosta se on lyömätön ostospaikka, etsit sitten mitä tahansa!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Varmista, että harjoitusvälineet sopivat juuri itsellesi ja tee tilaus. Se onnistuu nopeasti ja helposti! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat tehdä reklamaation, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua.

Varustaudu oikein

Kun haluat treenata, on tärkeää, että sinulla on oikeat välineet! Ensinnäkin sinulla on oltava hyvät harjoitusvaatteet, ja lisäksi oikeat välineet, jotka riippuvat siitä, millaista treeniä haluat tehdä. Jos haluat lisätä voimaasi, käsipainot voivat olla juuri oikea valinta. Jos taas haluat kohottaa kuntoasi, valintanasi voi olla crosstrainer tai kuntopyörä, tai askelmittari, jolla voit seurata kuinka paljon kävelet päivän aikana. Jos haluat lisätä voimaa ja joustavuutta, esimerkiksi jumppapallo tai kuminauha on hyvä valinta, koska voit mukauttaa vastusta voimatasosi mukaan! Löydät täältä kaiken tarvittavan, jotta voi luoda omien toiveidesi ja tarpeittesi mukaisen kuntosalin kotiisi!