Asiakaspalvelu
AloitussivuViihde
Pienoismallirakennus

Pienoismallirakennus

4 056 Edullisia ostoksia

Haluatpa rakentaa mallin kuuluisasta rakennuksesta, kuten Eifelt -torni tai hävittäjälentokoneet toisesta maailmansodasta, löydät sen Fyndiqista. Älä unohda ostaa väriä ja harjoja, jotta mallirakennus on todella siisti.


Suodata

Innostavaa mallinrakennus

Mallien rakentaminen on mukava harrastus, joka auttaa samalla luomaan hieman rauhaa elämään, jotta saat jotain kivaa laittaa kotiin kirjahyllyyn. Mallirakennelma on myös erinomainen lahja sekä lapsille että aikuisille, sekä niille, joilla on erittäin hyvä kärsivällisyys, että niille, jotka tarvitsevat harjoitteluaan. Fyndiqista löydät laajan valikoiman erilaisia ​​malleja. Meillä on lapsille helpompi mallinrakennus ja aikuisille kehittyneempiä malleja. Halusitpa sitten rakentaa toisen maailmansodan aikaisia ​​tankkeja ja hävittäjiä, kuuluisien rakennusten malleja tai automalleja, Fyndiqista löydät varmasti jotain. Mallirakenteitamme on saatavilla eri materiaaleista ja niistä on mahdollista rakentaa malleja puusta, muovista ja metallimalleista. Mutta älä unohda ostaa maalia ja siveltimiä, jos haluat maalata mallisi. Meillä on mallimaaleja ja siveltimiä, jotka nostavat mallirakennuksesi taatusti uudelle tasolle.

3D-pulmat

Jos luulet, että liimaaminen ja maalaus tuntuu hankalalta, meillä on myös laaja valikoima erilaisia ​​3D-pulmia.3D-pulmapelissä riittää, kun kiinnität osat yhteen pienillä metallikielekkeillä, jotta ne asettuvat yhteen. Mikset kokoaisi Pisan kalteva tornia tai yhtä monista 3D-pulmistamme avaruusaluksista ja Tähtien sota- tai Taru sormusten herrasta -hahmoistä Löydät muun muassa Millennium Falconin, Tie Fighterin ja palkinnonmetsästäjä Bobba Fettin 3D-pulmia. Muista, että monissa palapelissä voi olla hyvin monta pientä palaa ja ne vaativat paljon tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, joten ikärajaa voi olla hyvä tutkia tarkasti, jos aiot ostaa 3D-palapelin jollekin lahjaksi.