Asiakaspalvelu

Säilytys

27 320 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta hyvää ja halpaa tallennustilaa verkosta täältä meidän varastohullu Fyndiqista

Oletko sinä, kuten jotkut meistä täällä Fyndiqissa, korkeimman tason sakkamies? Viileä! On aivan liian paljon hauskoja asioita kerättäväksi. Vähemmän hauskaa on kuitenkin se, kun kaikki on kodin edessä. Siksi olemme koonneet laajan ja edullisen valikoiman älykkäitä säilytysratkaisuja, jotta voit välttää sotkua ja pyökkiä. Mitä tarvitset? Meiltä löytyy kaikkea kenkähyllyistä erilaisiin muovi- ja puisiin laatikoihin tai koreihin. Mitä tahansa, joka on aina kotisi edessä - me Fyndiqissa voimme auttaa sinua poimimaan sen. Tervetuloa tutustumaan hienoihin varastoihimme

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Muista, että jotkin materiaalit vaativat erityistä huolenpitoa. Jotkut laatikot ovat konepesun kestäviä, toiset tulee pyyhkiä vain kostealla liinalla. Jotkut pussit voidaan pestä koneessa, toiset eivät. Tarkista tuotekuvauksesta huolellisesti, kuinka tavaroita tulee hoitaa. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Järjestä ja yksinkertaista siivousta

Ovatko enimmäkseen pieniä esineitä, jotka ovat edessä ja häiritsevät? Meillä on paljon pientä säilytystilaa muovitaskujen, laukkujen, vaatteiden ja kenkäkassien tai laatikostojen muodossa ruokailuvälineille, leluille ja työkaluille. Täältä löytyy jotakin jokaiseen sisustukseen ja makuun. Takana ovat ajat, jolloin piti siivota kaikki tavarat ja pujahtaa lasten lohkot päälle. Auta itseäsi järjestämään enemmän – valitse ja tuhoa älykkäistä kodin säilytysratkaisuistamme!