Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

USB-C

353 Edullisia ostoksia

Löydä halvat USB-C-kaapelit netistä – meillä on valtava valikoima USB-C-latureita

Jos tarvitset C -tyypin USB-laturin, olet juuri oikeassa paikassa. Täältä löydät varmasti oikean johdon! Todennäköisesti useimmat tietokoneiden ja tablettien kaapelit korvataan pian kaapeleilla, joiden portti on nimeltään C-tyypin USB – tai lyhyesti USB-C-kaapeli. Onhan sinulla sellainen jo kotonä Jos ei, löydät monia USB-C-johtoja täältä. Haluatko kenties lyhyen USB-C-kaapelin, kuten esimerkiksi 20 senttiä pitkän latausjohdon Sonylle? Vai tarvitsetko pitkän USB C -kaapelin? Silloin kolme metriä pitkä pikalatauskaapeli voi olla paras vaihtoehto!

USB-C-kaapeleita ja USB-C-latureita lukuisilta eri tuotemerkeiltä

Yksi merkittävä syy siihen, miksi USB-C-latauskaapeliin kannattaa sijoittaa, on se, että monet tuotteet ovat nykyään yhteensopivia niin kutsutun Quick Chargen eli pikalatauksen kanssa, jonka käyttöön tarvitaan USB-C-kaapelia. Lisäksi on ennustettu, että kaikki tekniset laitteet alkaisivat lähitulevaisuudessa käyttää kyseistä johtoa standardina. Täten on todella tärkeää, että sinulla on varastossa yksi tai useampi kaapeli! USB-C-kaapelia käyttävät jo nyt monet Android -merkit, kuten Samsung, Sony, Huawei ja LG. Tilaa siis edulliset USB-C-kaapelit ja USB-C-laturit netistä jo tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Meitä löydät tietenkin runsaasti myös muita johtoja ja kaapeleita. Kirjoita etsimäsi tuote hakukenttään nähdäksesi laajan tuotevalikoimamme! Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi tai haluatko tehdä reklamaation? Ota rohkeasti yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua! Sinulla on aina kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ja autamme sinua palautuksen teossa. Kun olet tehnyt löytöjä kaupassamme, voit valita maksatko ne heti, osamaksulla vai laskulla.