Asiakaspalvelu

Kynnet

33 340 Edullisia ostoksia

Täältä löydät kynnet, irtokynnet, geelikynnet ja akryylikynnet monissa malleissa alhaisilla hinnoilla


Suodata

Klikkaa etusivulle Kynsiglitter jne.kauniille kynsille

Kauniiden kynsien hankkimisen ei tarvitse maksaa maltaita, Fyndiqissä pääset jopa todella halvalla. Tutustu satoihin erilaisiin tuotteisiimme kauniita kynsiä varten ja inspiroidu kaikesta glitteristä lakkaan sateenkaaren kaikissa väreissä. Osta nyt kauniit kynnet

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Asiat, jotka kannattaa pitää mielessä tehdessäsi ostoksia kynsistä verkossa on saada sinut miettimään, mitä etsimäsi tuotteet ovat. Haluatko maalata kyntesi itse vai laitatko mieluummin tekokynnet, jotta niistä tulee pitkät ja kauniit? Toinen huomioitava asia on, että lakat ja koristeet kuluttavat paljon kynsien laatua, joten voit sijoittaa pohjaväriin, joka suojaa pieniä kynsiäsi, varsinkin jos maalaat niitä paljon. Jos jostain syystä se silti menee pieleen, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua palauttamaan tai valittamaan Fyndiq-ostoksestasii!

Korjaa hienot kynnet nyt

Nykyään sillä ei ole väliä, oletko pahamaineinen kynsien pureskelija - kauniita, pitkiä kynsiä voi saada joka tapauksessa. Sinun ei tarvitse edes viedä itseäsi salonkiin korjataksesi kynsiäsi. Jos olet kokenut, voit ostaa kasan halpoja tuotteita täältä Fyndiqista ja pitää kotona pienen varaston, jotta voit aina helposti korjata kynnet lyhyellä varoitusajalla ennen tulevia juhlia tai muuta juhlavaa tilaisuutta, joka vaatii siistit kynsiä. Jos et ole tottunut koristelemaan sormenpäitäsi asusteilla, kuten kynsien glitterillä ja muilla hohdokkailla blingblingeillä ja tarvitset hieman inspiraatiota kynsille, suosittelemme surffailemaan täällä Fyndiqissä. Laaja valikoimamme ja edulliset hinnat purevat vaikeimminkin inspiroitavia!