Asiakaspalvelu

iPhone X/Xs

5 226 edullisia ostoksia


Suodata

Löydät edulliset iPhone X/XS -lisävarusteet netistä Fyndiqiltä

Pidä huolta siitä, että sinulla on kaikki parhaat ja hyödyllisimmät lisävarusteet uutta iPhone X - tai iPhone XS -puhelintasi varten. Tyylikäs ja tukeva kotelo suojaa puhelintasi vaurioilta. Voit myös säilyttää tärkeät kortit samassa paikassa puhelimen kanssa, sillä monissa koteloissa on korttitasku. Myös esimerkiksi tyylikkäästi muotoiltu silikonikuori kuuluu hyödyllisimpien iPhone X/XS -lisävarusteiden joukkoon. Jos olet muotitietoinen, voit valita mustakultaisen kuoren. Jos taas haluat pitää näytön hyväkuntoisena pitkään, voit hankkia koko puhelimen peittävän näytönsuojan. Täältä löydät edulliset iPhone X/XS -lisävarusteet jokaiseen makuun!

Vinkkejä onnistuneisiin ostoksiin

Etsitkö muita lisävarusteita, kuten kuulokkeita ja latureitä Niitäkin on tarjolla täällä Fyndiqillä, ja löydät ne helpoiten kirjoittamalla hakusanan kätevään hakukenttään. Jos sinulla on jotain kysyttävää tilauksestasi tai haluat reklamoida, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun. Autamme mielellämme asian hoitamisessa.

Voit ostaa verkosta valtavasti iPhone X/XS -lisävarusteita

Onko sinulla iPhone X tai uudempi malli iPhone XS? Täältä löydät molemmille malleille sopivat kotelot, kuoret, näytönsuojat ja käsivarsikotelot! Olet siis oikessa paikassa, jos tarvitset joko iPhone X - tai iPhone XS -lisävarusteita — täältä löydät etsimäsi! Olemme koonneet kaikki älykkäästi suunnitellut suojat yhteen paikkaan, jotta voit suojata rakkaan puhelimesi. Voit käyttää suojattua puhelintasi vuodesta toiseen, eikä siihen tule halkeamia tai naarmuja. Muista kuitenkin valita oikeanlaiset iPhone X/XS -lisävarusteet, jotta saat suojattua koko puhelimesi edestä, takaa ja sivuilta. Valitse ne iPhone X/XS -lisävarusteet, jotka miellyttävät sinua eniten. Tervetuloa Fyndiqille tekemään löytöjä jo tänään!