Asiakaspalvelu

Ilmasohva

115 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta halpa matkalaukku netistä täältä meidän Fyndiqista

Oletko menossa rannalle vai onko aika pienelle viihtyisälle puistohetkelle? Ohita vanha tavallinen piknikpeitto ja tuo sen sijaan fiksu matkalaukku! Se on puhallettava ilmasohva, jonka täytät helposti pyyhkäisyliikkeiden avulla, joten sinun ei tarvitse edes ottaa ilmapumppua mukaan! Sitten kun haluat pakata sen, haistele vain ilma ja taita se pakkaukseensa, joka ei usein ole suurempi kuin puoli makuupussia. Lisäksi sitä ei voi käyttää vain kesällä, se toimii yhtä hyvin rannan veden äärellä kuin laskettelurinteen lumisateessa!

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Rakkaalla lapsella on monia nimiä, mutta hyvä tietää, että jos joku sanoo ilmasohva, vuodesohva, ilmasänky tai hengailusohva, se on itse asiassa eräänlainen leposohva, johon viittaat - vain, että me kaikki sanomme eri tavalla. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Laybag kaikkina vuodenaikoina

Ehdottomasti parasta laybagin omistamisessa on, että sitä voi käyttää ympäri vuoden, yhtä hyvin puhallettavana sohvana lumessa tai vedessä tai nurmikolla kuin hiekalla. Lisäksi nämä hienot patjat on helppo ottaa mukaan, koska ne ovat pakkauksessaan pieniä. Esimerkiksi VacayBagin laukku tulee älykkäässä pussimaisessa pakkauksessa, jonka ripustat vain olkapäälle ja otat mukaasi minne haluat - tämä on myös valmistettu erikoismateriaalista, joka tekee siitä erityisen kestävän. Tai ehkä haluaisit mieluummin ilmapatjan inSPORTlineltä Heidän laukkunsa sopii täydellisesti retkeilyyn tai aurinkotuoliksi rannalla, mutta sitä ei voi käyttää vedessä.