Asiakaspalvelu

Pesu & Siivous

122 820 edullisia ostoksia


Suodata

Tee siivouksesta helppoa

Siivous on klassinen esimerkki töistä, jotka kaikkien on pakko hoitaa, vaikka vain harvoja huvittaisi. Onneksi siivouksesta tulee paljon helpompaa, kun sinulla on oikeat välineet! Siksi olemmekin koonneet tänne Fyndiqille valtavan määrän erilaisia siivoustarvikkeita, joiden avulla saat helpommin pidettyä kotisi tai työpaikkasi putipuhtaana. Kotitöitä ei ole kovin kiva tehdä, mutta ne muuttuvat uskomattoman paljon helpommiksi, kun käytettävissä on hyvä silitysrauta tai erinomaisia mikrokuituliinoja!

Vinkkejä onnistuneisiin ostoksiin

Kodin puhtaana ja siistinä pitämiseen tarvitaan monenlaisia siivousvälineitä. Tilaa kotiin kaikki, mitä tarvitset! Maailmassa ei ole montakaan asiaa, jotka vetäisivät vertoja vastasiivotun kodin ihanuudelle. Jos sinulla on jotain kysyttävää tilauksestasi tai haluat reklamoida, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun. Autamme mielellämme asian hoitamisessa.

Laadukas pölynimuri on tärkeä

Yksi kaikkein tärkeimmistä siivousvälineistä on pölynimuri, joka saisi tietenkin mielellään olla myös edullinen. Jotkut pitävät robotti-imureista, toiset taas luottavat perinteisempiin malleihin. Philips, Volta, Kirby, Miele, Siemens... tuotemerkkien lista on pitkä, ja voikin olla vaikeaa tietää, mikä edullisista pölynimureista on paras. Miksi et kuuntelisi omaa vaistoasi? Se on usein oikeassa. Voit tietysti varmuuden vuoksi myös lukea pölynimuritestien tuloksia tai googlata parhaat pölynimurit.