Asiakaspalvelu

Ruokailu

5 775 edullisia ostoksia


Suodata

Tuttipullo tai piippumuki?

Onko elämässä mitään parempaa kuin ruoka ja syöminen? Luultavasti ei! Ja tämä pätee tietysti riippumatta siitä, kuinka vanha olet. Toki et ehkä nauti hummerista perjantai-iltana, jos et ole edes vuoden ikäinen, mutta ruoka on joka tapauksessa vähintään yhtä tärkeää! Siksi meillä Fyndiqillä on laaja ja edullinen valikoima kaikkea mitä lapsesi voivat tarvita syömään, kuten tuttipullo, lasten lautanen ja lasten ruokailuvälineet! Ja jos niistä on tullut liian isot tuttipulloille, niin valikoimastamme löytyy myös piippumukkeja!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Tarkista vielä kerran, että sinulla on kaikki ostoskorissa ennen ostosten tekemistä , unohtaa jotain niin tärkeää, sillä ruokatuoli voi aiheuttaa suuria ongelmia kotona! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi

Hyvää ruokaa lapsille

Lapset, jotka eivät syö, on otettava erittäin vakavasti! Kun olet pieni ja kasvaa ja kehittyy päivittäin, hyvä ruoka lapsille on erittäin tärkeää. Ehkä kiva lasten astiasto auttaä Vauvanruokaa on varmasti vähän hauskempaa syödä, jos haarukka näyttää lentokoneelta tai lautasella on aiheena lasten suosikkihahmo elokuvastä Sinun täytyy käyttää kaikenlaisia ​​temppuja saadaksesi pojan tai tyttären herkullisen ruokahalun!

"