Asiakaspalvelu
AloitussivuKodin tavarat
Ilma & Lämpötila

Ilma & Lämpötila

25 300 Edullisia ostoksia

Suodata

Etsi lämpömittareita ja ilmankuivaajia kotiin

Jotain, mikä on kodissa äärimmäisen tärkeää, mutta jota monet eivät luultavasti ajattele, on se, että ilma on mukava ja hyvä. Liian kuumaa, liian kuivaa, liian pölyistä tai liian kosteaa ilmaa tulee helposti pahoinvointiin, päänsärkyyn tai hengitysvaikeuksiin. Siksi olemme Fyndiqissa koonneet suuren valikoiman aivan liian huonolla sisäilmalla, jotta löydät halvat ilmankuivaimet, lämpömittarit, lämpöpumput, ilmanjäähdyttimet , ilmanpuhdistimet ja paljon muuta! Tervetuloa tinkimään kanssamme!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Hyödynnä tilaisuus ja etsi lisää loistavia tarjouksia kotiin, kun olet vielä täällä kanssamme. Maksat aina saman toimituskulut riippumatta siitä, ostatko yhden tai useamman tuotteen! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Kaikkea parempaan kodin ilmaan

Tältä sivulta löydät todella kaiken, mitä tarvitset kodin ilman viihtymiseen. Löydät esimerkiksi älykkään ilmankostuttimen, joka puhdistaa kodin ilman ja tuoksuu jopa kuudella eri tuoksulla. Nämä tuoksut ovat vaniljaa, ruusua, laventelia, merta, jasmiinia ja tupakan vastaisia! Jos etsit laitetta, joka jäähdyttää ilman kostuttamisen sijaan, löydät meiltä myös ilmanjäähdyttimen. Se antaa miellyttävän viileyden helleaallon aikana ja se myös poistaa siitepölyä ja pölyä ilmasta!