Asiakaspalvelu

Fanituotteet

30 160 Edullisia ostoksia

Etsitkö kannattajien laitteita isoon otteluun vai etsitkö lahjaa jollekin urheilun hulluille? Meillä on kaikki mitä tarvitset - vastaa paitoja, huivia, avainrenkaita, mobiilikuoria - nimit sen!


Suodata

Osoita tukea ottelupaidalla

Mikä joukkue on sydämesi intohimoinen? Tämä johtuu siitä, että useimmat meistä pitävät yhdestä lajista hieman enemmän kuin toisesta ja siten joukkueesta hieman enemmän kuin toisista. Se voi olla joukkue, joka tulee samasta kaupungista kuin itse, mutta jostain syystä haluamme näyttää ketä kannustamme. Siksi meillä Fyndiqillä on laaja valikoima kannattajatarvikkeita, kuten tulitikkupaitoja, nahkalompakoita ja kannattajalakkia. Ja tietysti meillä on jotakin mille tahansa joukkueelle, jota kannustat. Mutta jos on kyse MM-kisoista, niin tietysti olemme kaikki ruotsalaisia ​​faneja!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Riittääkö vain ottelupaita, vai haluatko myös autotelineen, aamiaissetin ja fleece-peiton ? Kaikki riippuu siitä, kuinka suuri fani olet! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

FC Barcelona tai Real Madrid?

Kaikilla on erilaisia ​​joukkueita, joita he kannustavat, olipa kyse sitten jalkapallosta tai jääkiekosta. Joten tietysti haluat osoittaa tukeasi joukkueellesi Machester Unitedin matkapuhelimella, FC Barcelonan pussilakanoilla tai Real Madridin olutlaseilla tai millä tahansa joukkueella, jota kannustat. Kannattaja on ylpeä joukkueestaan, sekä ylä- että alamäissä, ja osoittaa aina olevansa joukkueen takana. Onneksi on olemassa paljon kannattajajuttuja, kuten lippikset, vaatteet ja ottelupaidat, jotka osoittavat aina, mikä joukkue on paras!