Asiakaspalvelu

Tabletit

23 Edullisia ostoksia

Etsitkö uutta tablettiä Katso käytettyjä tablet -laitteitamme ja löydä halpoja hintoja. Tabletit ovat melkein uusia ja hyvässä kunnossa, ja tietysti takuu koskee. Meillä on tabletteja ja tabletteja sekä Applesta että Androidista, joten on todennäköistä, että löydät jotain mitä pidät!


Suodata

Löydä käytetty ja halpa tabletti Fyndiqista

Täältä Fyndiqista löydät hyviä tabletteja oikeisiin hintoihin ja samalla edistää ympäristöä. Meillä on laaja valikoima huolella valittuja käytettyjä tabletteja, joita ei voida myydä uudella hinnalla eri syistä - kyseessä voivat olla esimerkiksi tabletit ja tabletit, jotka on kunnostettu (kunnostettu), että niissä on pieni vika, että ne ovat olleet demokopio tai alkuperäinen lisävaruste puuttuu. Tietenkin kaikki ovat täysin toimivia! Tabletit, jotka on listattu tällä sivulla tarjouskulmassamme, luokitellaan sen mukaan, missä kunnossa ne ovat: A +, A, B tai C.

Kunnostettu tabletti takuulla

Jos ostat käytetyn tabletin, se on tärkeää tarkistaa takuu. Fyndiqissa tabletin, tabletin tai tabletin oston takuu on voimassa 2-24 kuukautta, mikä tarkoittaa, että jos tapahtuu virhe, se korjataan takuuajan sisällä. Lue huolellisesti, miten takuu toimii ostettavan tabletin tuotekuvauksesta.