Asiakaspalvelu

Robotit

630 edullisia ostoksia


Suodata

Herätä sisälläsi oleva lapsi siisteillä ja halvoilla roboteilla

Kukapa ei olisi haaveillut jonain päivänä omasta robotistä Se ei ole enää fantasiaa, vaan jotain, jonka voit ostaa - ja ostaa myös halvalla! Täällä Fyndiqissa olemme keränneet suuren valikoiman halpoja robotteja, joihin voit laittaa hampaasi! Tutustu siis valikoimaan ja anna sisäisen lapsesi herätä jälleen henkiin hienon robotin avulla!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Tarvitsetko lisää tuotteita elektroniikkagenreen? Tutustu pääluokkaan Elektroniikka nähdäksesi kaikki Fyndiqin elektroniikka! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Rakenna oma robotti

Haluatko rakentaa oman robotin ja suunnitella sen oman makusi mukaan? Sitten vinkkinä on tutustua aurinkovoimalla toimivaan robottiin, joka voidaan muuttaa jopa 14 erilaiseksi robotiksi yhden sarjan avulla - joten valitse, teetkö siitä koiran, auton, androidin vai muun tiedoston! Löydät myös ohjelmoitavan robotin moottoreilla, IR-antureilla ja painekoskettimilla leikkimiseen yksinkertaisella ja kätevällä tavalla, koska juottamista ei tarvita ja taltat sisältyvät pakkaukseen. Voit myös ostaa aurinkokennorobotin 25 osassa, jotka soveltuvat rakentamiseen sekä lapsille että aikuisille, suositellaan 10-vuotiaasta alkaen ja voidaan rakentaa 6 eri robotille!