iPhone 13 Pro Max

2 752 Edullisia ostoksia

Tarvikkeet iPhone 13 Pro Maxille

Löydä tuhansien erilaisten lisävarusteiden joukosta iPhone 13 Pro Max -puhelimellesi. Täältä löydät laajan valikoiman muun muassa latureita, näytönsuojaimia ja kännykän suojakuoria. Löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet yhdestä paikasta. Tutustu eri kategorioihimme ja nauti suosikeistasi

Etsi joustava matkapuhelinkotelo

Valitse kaikista matkapuhelinkoteloistamme ja löydä itsellesi sopiva. On olemassa useita erilaisia ​​malleja. Meillä on yksinkertaisia ​​koteloita, jotka suojaavat puhelimen takaosaa, tai suurempia lompakkokoteloita, jotka suojaavat myös etuosaa. Osa kuorista sulkeutuu napilla ja osa magneetilla. Voit valita, haluatko kotelon, jossa on korttipidike kotelon sisä- vai ulkopuolelle. Meillä voit suodattaa sekä värin että kuvion mukaan, jolloin on helppo löytää itsellesi sopiva kuori. Voit myös valita matkapuhelimen kotelon eri materiaaleista ja hintatasoista.

Näytönsuoja, joka pelastaa arkielämäsi

Olemme kaikki jossain vaiheessa pudonneet matkapuhelimemme maahan ja vapisevin käsin kääntäneet sen ympäri nähdäksemme jos siinä olisi halkeamia. Osta uusi näytönsuoja tänään, niin sinun ei enää tarvitse huolehtia rikkoutuneesta näytöstä. iPhone 13 Pro Max -puhelimeen voit ostaa suojakuoren sekä puhelimen etu- että takapuolelle. Mukana on myös kameraan sopivat kuoret. Erilaiset suojat myydään myös sarjoina, joten löydät edulliset pakettihinnat. Jos tiedät, että pudotat puhelimesi usein maahan, voi olla hyvä ostaa monipakkaus suojia, jotta sinulla on niitä varassa onnettomuuden sattuessa.

Valitse sinulle sopiva laturi

Lopuksi, saatat tarvita uuden laturin. Pieni vempain, joka ratkaisee kaikki ongelmamme. Ilman ladattua matkapuhelinta emme pääse pitkälle tänään. Meiltä löydät useita erilaisia ​​matkapuhelimeesi sopivia malleja. Langaton, erikoispitkä johto tai magneettilaturi, vaihtoehtoja on monia, ja sinun tarvitsee vain valita mikä niistä sopii. Jos tarvitset useita latureita, löydät täältä myös monipakkauksia edulliseen hintaan. Muista, että sinun on usein ostettava myös sovitin erikseen.