Asiakaspalvelu
AloitussivuViihde
Pelit & Palapelit

Pelit & Palapelit

40 380 edullisia ostoksia


Suodata

On hauskaa pelata pelejä

Pelien pelaaminen on vähintäänkin hauskaa! Mitä enemmän pelejä, sitä hauskempaa. Fyndiq tarjoaa paljon erilaisia seurapelejä. Mikäli pidät palapeleistä, meillä on sinullekin paljon tarjottavaa. Pelailetpa sitten muiden kanssa tai ratkot pulmallisia pelejä mieluummin itseksesi, niin hauskan pelin kanssa se on todella antoisaa. Tietokilpailut, monopolit, korttipelit, muistipelit ja pantomiimipelit ovat vain esimerkkejä seurapeleistä mitä meiltä löytyy. Täältä löytyy kaikki kerättynä samaan paikkaan, ja löydät helposti suosikkisi. Osta kerralla enemmän, toimitusmaksu on silti sama.

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Monista peleistä on olemassa erilaisia versiota, joten varmista aina, että olet valinnut oikean version, esim. perhepainoksen. Jos sinulla on kysyttävää tai reklamoitavaa ostokseesi liittyen, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Kokoa perhe yhteen peli-iltaa varten

Pelien pelaaminen on kivaa koko perheelle. On mukavaa olla ja viettää aikaa yhdessä, sillä se myös syventää ihmissuhteita ja antaa toivotun tauon arjesta. Tarjolla on suuri määrä erilaisia pelejä. Lapsiperheessä voi aina pelata lastenpelejä ja siten hassutella yhdessä. Hieman isompien lasten kanssa voi pelata tietovisoja, finanssipelejä ja muita aikuisempaan makuun sopivia pelejä. Siitä voi muodostua vaikka todellinen kilpailu. Palapeli voi olla tapa rentoutua ja tehdä yhteistyötä. Palapelin kokoamisesta voi tehdä koko perheen yhteisen projektin! Pienemmille lapsille voi tarjota aivojumppaa ja koordinaatiohaasteita tarjoamalle heille isompipalaisia palapelejä.