Asiakaspalvelu

Patterit

4 173 Edullisia ostoksia

Suodata

Laaja valikoima erilaisia ​​paristoja

Nallekarhuja, keittiövälineitä, kuulolaitteita, puhelimia, kaukosäätimiä, lamppuja, leluja ja paljon muita tuotteita kaipaa paristoja. Kyllä, jopa langaton tietokoneen hiiri lakkaa toimimasta hetken kuluttua, jos se ei saa uutta akkua. Ja tänne Fyndiqiin olemme keränneet erilaisia ​​akkuja, jotta voit varastoida ja valmistautua, kun pehmo tai mikseritikku yhtäkkiä sammuu. Meillä on kaikkea GP-akuista kuulokojeisiin, Samsungin akkuun, HTC Desire -akkuun ja muihin matkapuhelinakkuihin. Ja jos etsit GP Powerbankia ulkoisena akuna, joka tarjoaa lisäakun käyttöikää, meillä on se myös - ja kaikkea on saatavilla hyviin ja edullisiin hintoihin, kun teet ostoksia verkossa.

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Muista Tarkista, millaista akkua tarkalleen tarvitset, jotta et pääse kotiin väärin. Mutta jos vahinko olisi tapahtunut, se ei myöskään ole pahempaa kuin tuotteen palauttaminen ja uuden hankkiminen. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua tapauksesi kanssa

Akun mukana tulee suuri vastuu

Akkuja sisältävien tuotteiden ostamisessa on myös tärkeää pätee, että osaat käyttäytyä, kun elämä on ohi, ja sinun tulee korvata vanha uudella. Sen heittäminen roskikseen on erittäin vaarallista ympäristölle, ja siksi sinun tulee joko säästää varastoa, jonka voit viedä akkukoteloon varmistaaksesi, että luontomme ja planeettamme pysyvät terveinä ja vihreänä pidempään.