Asiakaspalvelu

Tärkeää tietoa käytetyistä tuotteistamme

Käytetyistä matkapuhelimista, tietokoneista jne. on kova kysyntä, ja käytettynä ostaminen on hyväksi sekä ympäristölle että lompakolle! On olemassa useita eri syitä sille, miksi näitä tuotteita ei voi myydä uusien hinnoilla.

Käytetyt tuotteemme ovat joko kunnostettuja, pelkästään näytekappaleina käytettyjä tai niissä on jokin muu pienempi puute, minkä vuoksi niitä ei voi myydä täydellä hinnalla. Luokitukset tuotteille, joiden kunnoksi on luokiteltu "Parempi kuin käytetty", ovat A+, A, B ja C.

(A+) = Uusi kunto, huippukunnossa, ei naarmuja, ei kolhuja, ei jälkiä.

(A) = Erittäin hyvä kunto, vähäisen käytön jälkiä, ei kolhuja, saattaa olla pieniä naarmuja.

(B) = Hyvä kunto, tila, johon useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä. Joitakin jälkiä tai naarmuja saattaa olla. Ne ovat yleensä hyvännäköisiä ja niissä on täysin toimivat komponentit.

(C) = Käytetty kunto, näytössä ja rungossa useita naarmuja. Tämä luokka koskee käytettyjä matkapuhelimia, joissa on merkkejä normaalista päivittäisestä käytöstä. Tuote on täysin testattu ja toimii hyvin.

Kaikissa käytettyjä paremmissa tuotteissa on myös yksilöllinen kuvaus, joka antaa tuotteesta oikean mielikuvan. Kaikilla niistä on 2, 6, 12 tai 24 kuukauden takuu.

Laatuvaatimukset

Kaikkia meillä Fyndiqillä myynnissä olevia puhelimia yhdistää se, että ne täyttävät asettamamme laatuvaatimukset. Toisin sanoen: emme myy puoliksi viallisia tuotteita tai puhelimia, joiden kulumisaste ylittää standardimme.

  • Toimiva kamera terävyydellä ja kuvanlaadulla sekä valokuvissa että videoissa

  • Toimivat kuulokeliitäntä ja mikrofoni sekä puheluissa että muissa toiminnoissa

  • Toimiva lataustoiminto

  • Toimivat sormenjälkilukija ja kasvojentunnistus

Matkapuhelinten/tablettien/tietokoneiden takuu

2, 6, 12 tai 24 kuukauden takuu matkapuhelimille, tableteille ja tietokoneille. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote korjataan takuuaikana, jos siinä ilmenee takuun piiriin kuuluva vika. Muilla tuotteilla on yleensä 3 kuukauden takuu, ellei tuotesivulla toisin mainita. Lue tuotekuvauksista, minkä pituinen takuu koskee kutakin tuotetta.

Takuu ei kata seuraavia:

  • Itse aiheutetut vauriot tai normaali kuluminen

  • Tuotteen uudelleenkokoaminen, päivittäminen tai muulla tavoin muokkaaminen

  • Muun kuin pätevän ammattilaisen suorittamat asennukset

  • Mahdolliset ulkonäkövirheet

Mikäli ongelmaa ei voi korjata, tuote vaihdetaan maksutta vastaavaan tai parempaan tuotteeseen.

Käytettyjen tuotteiden ostaminen on turvallista Fyndiqillä!

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa tyytyväisiksi ja turvallisiksi tehdessään ostoksia meiltä, joten siksi olemme kehittäneet oman asiakastyytyväisyyslupauksemme!

⭐️ Valitsemme huolellisesti toimittajat, jotka saavat myydä sivustollamme

⭐️ Voit maksaa suoraan tai sen jälkeen, kun olet saanut pakettisi

⭐️ Jos et ole tyytyväinen, voit hyödyntää 30 päivän avokaupan

Fyndiqiltä ostaminen on aina turvallista Tyytyväinen asiakas -lupauksemme ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi koko ostokokemuksesi suhteen, ja olemme aina valmiita auttamaan sinua!

Asiakkaidemme kokemuksia:

"Kännykkä oli uudenveroisessa kunnossa ja akunkesto vaikuttaa olevan kohdallaan. S7-mallista päivitetty versio, jossa tekniikan huomaa kehittyneen. Entistä parempi kamera ja sulavammin toimiva ohjelmisto. Kun hinta on kaiken lisäksi alle puolet uuden puhelimen hinnasta, en voi muuta kuin antaa sille viisi tähteä." – Georgios

"Erittäin hyvin pidetty tuote ja paljon vastinetta rahalle👍" – Evelina

"Ostin pojalleni pokemon gon pelaamiseen. Toimii erinomaisesti ja akunkesto on ihan hyvä ottaen huomioon sen, että malli on muutaman vuoden vanha." – Niklas

110-prosenttisesti ilmastokompensoitu

Käytetyn tuotteen ostaminen on jo itsessään ilmaston kannalta huomattavasti parempi ratkaisu kuin uuden ostaminen. Lisäksi kompensoimme myymiemme tuotteiden aiheuttaman ilmastovaikutuksen. Teemme sen GoClimaten kautta investoimalla ilmastoprojekteihin, jotka sitovat vastaavan määrän hiilidioksidia kuin mitä tuotteen valmistaminen on aiheuttanut. Olemme lisänneet kompensoimaamme määrään 10 %, joten jokainen meiltä ostamasi tuote on 110-prosenttisesti ilmastokompensoitu.

Lue lisää ilmastoteoistamme täältä