iPhone 12 Pro

1 595 Edullisia ostoksia

Tutustu laajaan iPhone 12 Pro -lisävarustevalikoimaamme! Meiltä Fyndiqiltä löydät kaikki tarvitsemasi mobiilitarvikkeet - valitse tuhansista edullisista suojakuorista, näytönsuojaimista tai urheilurannekoruista. Aina todella edullisilla hinnoilla!


Edullisia iPhone 12 Pron lisävarusteita

Tämän vuoden iPhone Pro -mallit ovat vihdoin täällä – eli iPhone 12 Pro, joka on täydellinen niille, jotka haluavat kaiken Applen tarjottavan. Parempi kamera, lisäsuorituskyky ja vielä terävämpi näyttö kuin aikaisemmissa malleissa. Ota kaikki irti uudesta matkapuhelimestasi lisävarusteilla, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan auttavat myös pidentämään matkapuhelimen käyttöikää. Meiltä Fyndiqilta löydät kaikenlaisia ​​mobiilitarvikkeita, joita voit ajatella - edullisia koteloita, kestäviä näytönsuojaimia tai älykkäitä latureita ja kaapeleita. Tervetuloa tinkimään kanssamme todella edullisilla hinnoilla nopeilla toimituksilla!

Ilmoita tyyliäsi mobiilitarvikkeillamme

Sinulla on jo mahdollisuus valita iPhonesi väri, mutta mikset tekisi siitä vielä persoonallisempaa sopivilla mobiilitarvikkeilla sinä? Meiltä löydät kuoria, kaapeleita ja muita tarvikkeita monissa eri väreissä ja malleissa, joten katso vain ympärillesi ja tilaa suosikkisi.

Suojaa näyttö näytönsuojalla

Vältä naarmuja ja vältä pölyä vahvalla ja kestävällä näytöllä suojelija, kiität meitä, jos onnettomuus tapahtuu. Saat parhaan suojan, kun yhdistät useita eri suojatyyppejä, eli kuori- tai lompakkokotelon yhdessä näytönsuojan kanssa niin, että puhelimen kaikki kulmat pysyvät suojattuina.