Asiakaspalvelu

Treenivaatteet

11 080 Edullisia ostoksia

Suodata

Treenivaatteet verkossa kaikille!

Mene kuntosalille, juoksuradalle tai pue lapsesi koulun salille. Täältä Fyndiqista löydät täydellisen valikoiman harjoitusvaatteita melkein jokaiselle - järeillä kuvioilla ja mukavilla materiaaleilla, jotka tarjoavat optimaalisen liikkumisvapauden. Löydä edullisia brändejä, kutenKappa jaReebok ja muita, jotka ovat nostaneet harjoittelun mallistojensa keskipisteeksi – vaatteilla ja asusteilla, jotka tekevät harjoittelusta mukavaa ja hauskaa harjoituksesta ja vaikeustasosta riippumatta.

Valitse pehmeämpiä vaatteita rento jooga

Osta nopeasti kuivuvista materiaaleista valmistettuja vaatteita koviin ja hikisiin harjoituksiin, kuten spinningiin tai crossfitiin, tai täydennä verryttelyhousuilla ja lämpimämmällä treenitakilla, kun lähdet ulos kylmällä säällä. Varmista myös, että sinulla on tuki, kun treenaat esimerkiksi urheilutoppi/urheiluliivit tai vyötärötreenin kanssa. Voit myös yhdistää treenivaatteita arkivaatteisiin ja luoda urheilullisen asun ja valmistautua kylmään vuodenaikaan tai meren elämään ostamalla myös alusvaatteet. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia treenivaatteita joka säähän ja urheiluun verkosta ja aloita parhaalla tavalla!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon!

Mikään treeniasu ei ole täydellinen ilman lisävarusteita. Osta harjoituslaukkuun, kenkiin tai urheilupulloon myös vaatteillesi treeniä varten. Voit vapaasti ostaa useita sarjoja, joita voit vaihtaa, kun peset toisen. Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi tai haluatko mainostaa ostostasi? Ota rohkeasti yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi! Meillä on aina Kuluttajaostolain mukainen ostos avoinna ja autamme palautuksissa. Löydä hyvä tarjous ja valitse maksatko suoraan, osamaksulla tai laskulla.

Treenivaatteet eri tilaisuuksiin

Treenivaatteet ovat tulleet trendikkäämmiksi! Mikään ei sano, että sinun täytyy käyttää niitä vain harjoittelun aikana. Käytä myös tilaisuutta hyväksesi ja käytä siistejä treenivaatteita salille ja takaisin, kouluun, rentoutumishetkiin viikonloppuna tai kun olet työkaverisi kanssa menossa vapaa-ajan viettoon. Treenivaatteita ostettaessa kannattaa miettiä myös muita asioita, kuten oikeat sukat, fannypakkaukset, päänauhat tai hikinauhat ja kengät. Mikään ei saa häiritä tai viivyttää harjoitteluasi! Hiukset on asetettava niin, että ne eivät ole tiellä, jano on sammutettava vesipullolla ja jalkojen tulee hengittää ilman rakkuloita ja hankausta. Lapsesi saattavat myös tarvita täydellisiä varusteita jääkiekko- tai jalkapalloharjoitteluun, pehmeitä harjoitusvaatteita ulkoiluun tai muita tavaroita, joihin mahtuu pieniä ilkikurisia jaloista kärsiviä lapsia. Riippumatta siitä, mihin treenivaatteet on tarkoitettu, löydät ne täältä Fyndiqista. Värit kuten pinkki, musta, vihreä ja hopea ja monet muut. Jotkut muotoilevat, kun taas toiset keskittyvät myös ulkomuotoon. Löydä edullisia treenivaatteita verkosta ja löydä suosikkisi!