Asiakaspalvelu

Kotieläimet

221 420 edullisia ostoksia


Suodata

Paljon asusteita lemmikeille

Jos sinulla on lemmikki, sinulla on mukava ystävä, mutta tarvitset myös asusteita tälle ystävälle! Jos etsit juuri sitä, olet tullut oikeaan paikkaan! Täällä Fyndiqissa olemme koonneet kaikki verkoston löydöt saman katon alle, useiden eri toimittajien tuotteilla ja edullisella hinnalla voimme todella tarjota mahdollisuuksia tinkimiseen. Täältä löydät kaiken kynsipuista , koiran hihnasta, koiran vaatteista, koiran leluista ja muista suosituista koiratarvikkeista tai tarvikkeista muille eläimille.

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Löydä kaikki, mistä lemmikkisi voi hyötyä ja nauttia, niin se on vain napsauttamalla kotisivua, nopeaa ja helppoa! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua tapauksesi kanssa

Hemmottele lemmikkiäsi kunnolla

On paljon, mitä haluat antaa lemmikillesi tehtäväksi tuntuu hyvältä ja ole onnellinen. Perusasiat ovat tietysti katto pään päällä, turvallisuus ja rakkaus, mutta voit antaa paljon muutakin! Eläimellesi todella kivan hihnan, koiran panta tai kissan kaulapanta on hauskaa sekä sinulle että eläimelle, ja voit tehdä siitä entistä persoonallisempaa koiranpantalla nimellä. Tai ehkä niiteillä? Turkin hoitamiseen on hyvä olla yksi tai useampi harja, ja jos varustat itsesi myös hyvällä saksilla ja annat sillä välin lemmikkillesi kivan lelun pureskeltavaksi, voit luottaa iloiseen ja hyvin hoidettu lemmikki.