Asiakaspalvelu

Kuulokkeet

Täältä löydät edullisia käytettyjä kuulokkeita suosituilta merkeiltä eri malleissa ja malleissa. Kaikki käytetyt kuulokkeet ovat kunnostettuja, perusteellisesti testattuja ja täysin toimivia! Hemmottele itseäsi todella hyvällä musiikkikokemuksella kunnostetuilla kuulokkeilla ja tee samalla hyvää työtä ympäristön hyväksi!


Suodata

    Miksi ostaa käytettyjä kuulokkeitä

    Käytettyjen kuulokkeiden ostaminen on sekä ympäristöystävällisempää että halvempaa kuin upouudet. Eri syistä on monia kuulokkeita, joita ei voida myydä uusilla hinnoilla, ja on sääli, että tuotteet, jotka todella toimivat sellaisenaan, heitetään pois, vaikka niitä kohtaan on paljon kiinnostusta. Tällä sivulla luetellut kuulokkeet ovat kaikki täysin toimivia, ja kunkin tuotteen alla on lisätietoja siitä, miksi ne sisältyvät tähän luokkaan.

    Etsi kuulokkeet, jotka ovat melkein uusia edullisilla hinnoilla

    Meillä on huolella valittu valikoima kuulokkeita, jotka ei voida myydä normaalihintaan useista syistä. Näitä voivat olla ns. kunnostetut (kunnostetut) kuulokkeet, niissä voi myös olla pieni vika, jonka vuoksi niitä ei voida myydä täydellä hinnalla tai ne voivat olla demokopioita. Kaikissa tapauksissa kuulokkeet ovat täysin toimintakunnossa!