Asiakaspalvelu
AloitussivuMuoti
Lävistykset

Lävistykset

3 148 Edullisia ostoksia

Tutustu laajaan valikoimaan halpoja lävistyskoruja Fyndiqillä! Täältä löydät tyylikkäitä lävistyskoruja, tunneleita ja venytyskoruja kaikenlaisiin lävistyksiin. Osta tuhansia eri kokoja, malleja ja värejä ja tilaa suosikkisi!


Suodata

Etsi halpoja lävistyskoruja & tunneleita netistä

Fyndiqilta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja edullisia koruja lävistyksiäsi varten. Meillä on useita erilaisia lävistyskoruja kuten nenärenkaita, napakoruja, kielikoruja ja tunneleita korviin venytystä varten. Löydä omaan makuusi sopiva koru ja ilmaise henkilökohtaista tyyliäsi! Ehkä hymynaama kielilävistyksessäsi saa tuntemattoman hymyilemään? Tai mikset ostaisi hohtavaa UV-kuulaa huulilävistystäsi varten? Kaikki on sinusta kiinni!

Lävistyskorut kaikkiin tilaisuuksiin

Valitse kaikista eri lävistysvaihtoehdoistamme! Meillä on sekä tyylikkäitä että halpoja lävistyskoruja tytöille ja pojille. Naiselliset napalävistykset vaativat tyylikkäitä koruja, joissa on hienoja yksityiskohtia, joten miten olisi perhoskuvio, jossa on muutama hieno kivi? Miehiset tunnelit, joissa on pääkallokuvio, ovat makeita, ja niitä voivat tietysti käyttää myös tytöt. Halusitpa sitten tyylikkään lävistyksen tai tykkäät koristaa lävistyksesi glitterillä, löydät kaikki täältä!

Tulpat ja tunnelit venytystä varten

Korvien venytys on yleistynyt, ja nykyään on tarjolla uskomaton määrä erilaisia tunneleita ja tulppia. Jos sinulla on korvissa venytetyt reiät, on valikoimassa sinulle paljon vaihtoehtoja. Venytyskoruja on saatavana monessa eri koossa, ja erityisen tärkeää on miettiä, millainen tunneli on sinulle sopiva, sillä 11 mm ja 14 mm tunnelin välillä on suuri ero. Jos et ole ostoksiisi tyytyväinen, voit aina ottaa yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, ja me autamme sinua palauttamaan tai lunastamaan ostoksesi!