Asiakaspalvelu
AloitussivuLapset
Matkustaminen

Matkustaminen

3 347 edullisia ostoksia


Suodata

Valmista lapsesi matkalle

Lasten kanssa jonnekin lähteminen voi olla vaativaa. Ja riippumatta siitä, onko kyseessä lyhyt ajomatka vai pidempi lento, sinun on vanhempana tärkeää tehdä parhaasi, jotta se olisi mahdollisimman sujuvaa. Siksi olemme Fyndiqissa koonneet kaiken mitä tarvitset ihanaan matkaan lapsesi kanssa, halvemmalla kuin missään muualla! Osta meiltä turvaistuin, nukkumisnaamari lapsille ja turvavyön suojat, niin matka sujuu kivuttomasti!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Turvallinen kortti lasten rauhoittamiseksi matkan aikana on antaa heille jotain katsottavaa at, ehkä tabletti? Löydät sen myös täältä meiltä edullisesti! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi

Vauvan kanssa matkustaminen

Jos olet huolissasi ensimmäisestä matkastasi vauvan kanssa, voi olla varma, että monet ovat tehneet sen aiemmin, ja se menee yleensä erittäin hyvin. Se on pikemminkin rauhallisempi matka kuin jos matkustat vanhempien lasten kanssa, jotka saattavat kyllästyä matkaan. Yritä helpottaa lapsesi matkustamista, esimerkiksi ostamalla niskatyyny, jotta lapsi istuu mukavasti, ja aurinkosuoja, jotta lapsi voi nukkua autossa, vaikka se on valoisa. Jos sinulla on myös autopeili lapsille, voit aina tarkistaa, että se tuntuu hyvältä ilman, että sinun tarvitsee kääntyä ajon aikana.