Asiakaspalvelu

Lapset

423 780 edullisia ostoksia

Jos etsit vauvojen ja lasten tavaroita, olet tullut oikeaan paikkaan. Löytökorimme on täynnä tuotteita lapsille ja vauvoille todella hyvillä hinnoilla.


Suodata

Söpöjä vauvatarvikkeita & siistejä lastentarvikkeita verkossa

Lasten osastoltamme löydät lähes kaiken lapsellesi! Täältä löydät edullisia lasten tavaroita verkossa sekä pienille että isommille lapsille. Myymälämme on täynnä hauskoja vauvatavaroita, jotka voivat olla yhtä kivoja sekä vanhemmille, että lapsille. Olitpa etsimässä jotain leikkiin tai vaatteita pukeaksesi lapsesi, löydät paljon hyviä tarjouksia siisteistä lasten tuotteistamme!

Löydä oikea koko

Lasten tuotteita ostettaessa on hyvä tarkistaa koot ja ikäsuositukset. Kannattaa huomioida, että lapset kasvavat koko ajan. Vinkkinä, että mikäli olet epävarma koosta vaatteita ostaessasi, kannattaa valita suurempi koko ja jättää näin hieman kasvuvaraa.

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen hankintaasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun. Autamme sinua palautuksessa tai reklamoimaan Fyndiq-ostoksestasi!

Lastenosastomme on aina avoinna sinua varten

Vauvan tarvikkeiden ei tarvitse olla kalliita. Vain sinä tiedät, missä tehdä paras löytö! Fyndiq on täydellinen paikka, kun etsit lastentavaroita verkossa ja haluat selvitä hieman halvemmalla. Varmasti on mukava tunne, kun voit ajoittain hemmotella pieniä kullannuppujasi lahjalla tai uudella vaatteellä Vauvan tavaroiden verkossa ostamisen etuna on myös se, että sinun ei tarvitse stressata ympäri kaupunkia lastenvaunujen ja nälkäisten lasten kanssa. Verkko on avoinna ympäri vuorokauden, joten kun sinulla on vapaa hetki, kömmi vain sohvalle ja surffaile rauhassa kaikkien halpojen vauvatavaroittemme parissa ja napsauta kotiin juuri se kiinnostava tuote.