Asiakaspalvelu

Suunnittele omat kuoresi Fyndiqillä, alkaen 12,99 euroa

Meillä voit suunnitella kuoret lähestulkoon kaikille iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus ja Xiaomi-malleille.

Lataa omat kuvasi
Lisää tarroja, tekstiä ja muuta!

Luo ainutlaatuinen ja persoonallinen matkapuhelimen suojakuori

Meillä on jo kaikki mitä tarvitset matkapuhelimeesi ja tarjoamme Ruotsin suurimman valikoiman edullisia matkapuhelintarvikkeita ja -kuoria. Nyt tarjoamme myös Design it yourself-toiminnon, jossa suunnittelet ja luot omat ainutlaatuiset puhelinkuoret-ja kotelot . Löydä matkapuhelinmallisi kaikkien satojen laitteidemme joukosta ja aloita matkapuhelimesi suojien ja koteloiden räätälöinti. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit saada etsimäsi kuoren ja kotelon.

Suojakuoret omalla kuvallasi

Voit valita, lataatko jo galleriassa olevat valokuvasi tai otatko kuvan suoraan kameralla. Jos sinulla on vaikeuksia valita valokuva, voit myös luoda mukavia valokuvakollaaseja! Tämäntyyppinen kotelo sopii erinomaisesti lahjaksi, joten ota selvää puhelimen mallista, hyppää suunnittelukoneeseemme ja luo täydellinen lahja. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, kuinka paljon tai vähän haluat tehdä kuvillasi suojakuorissamme.

Suojakuori tekstillä

Sen lisäksi, että voit luoda kuoret omalla motiivillasi tai kuvallasi, voit tietysti lisätä myös mitä tahansa tekstiä, kuten nimesi tai jonkun muun nimen. Useita eri fontteja, joista valita!

Suojakansi kartalla ja sijainnilla

Oletko aina halunnut koristella matkapuhelimesi erityisellä paikalla - ehkä syntymäpaikalla tai asuinpaikalla? Voit tietysti tehdä tämän kanssamme! Syötä osoite ja valitse sitten, miten haluat suunnitella kartan. Täällä voit myös lisätä paikan nimen (tai muun tekstin) erilaisilla tyylikkäillä fonteilla.

Sekä halpa että hyvälaatuinen

Painamme aina hintoja alas hyödyttääksemme sinua asiakkaana, mutta emme koskaan tee sitä laadun kustannuksella. Design it yourself koostuu parhaista tuotteistamme alhaisimpiin hintoihin. Oma suunnittelu laadukkaille koteloille, suojille ja kuorille ei ole koskaan ollut näin halpaa. Paino etu- ja takapuolelle upealla värilaadulla ja korkeimmalla tulostuslaadulla. Olemme nyt sen asiantuntijoita ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa sen. Testivoittaja? Ehdottomasti! Tervetuloa Suunnittele omasi-toimintoon Fyndiqillä, josta löydät nyt paitsi tyylikkäitä puhelinkuoria ja upeita kännykänsuojia, vaan myös rajattomia löytöjä mielikuvituksesi kanssa päivittäin!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mihin malleihin voin suunnitella kansia?

Meillä voit suunnitella kannet kaikkiin valikoimamme malleihin. Tämä sisältää sekä yleisiä että harvinaisempia malleja iPhonelta, Samsungilta, Huaweilta, Sony Xperialta, Oneplusilta ja Xiaomilta.

Voitko myös lisätä tekstiä puhelimen kuoreen?

Kyllä, voit lisätä tekstiä ja kuvioita.

Kuinka paljon oman kuoren suunnittelu maksaa?

Hinta riippuu siitä, minkä puhelinkuoren haluat suunnitella, mutta se on saatavana alkaen 12.99 euroa. Kuten kaikki muukin meillä, se on tietysti halpaa!

Voinko suunnitella iPhone-kuoria Fyndiqissä?

Kyllä, meillä on koteloita kaikille mahdollisille iPhone-malleille.