Asiakaspalvelu
AloitussivuLapset
Vauvojen sitterit

Vauvojen sitterit

18 Edullisia ostoksia

Täältä löydät laajan valikoiman vauvan keinuja ja lastenhoitajia. Älykäs ratkaisu, joka tekee sekä sinusta että lapsestasi onnellisen. Meillä on lasten lastenhoitajia, malleja ja malleja. Esimerkiksi, löydät lastenhoitajia, kuten heiluttamista. Täydellinen, kun haluat saada lapsesi rentoutumaan. Katso koko valikoima ja löydä lastenhoitajat ja vauvan keinut tänään!


Suodata

Lastenhoitajat, jotka keinuvat

Tietysti on hienoa, kun joku keksii niin älykkään ratkaisun kuin esimerkiksi lastenvahti. Pieni pehmeästä kankaasta valmistettu keinutuoli, joka viihdyttää pientä vauvaasi kylvyssä, on todella ylhäältä lähetetty lahja. Me Fyndiqilla ymmärrämme, että elämä pienten lasten vanhempana on stressaavaa ja vaatii paljon energiaa, minkä vuoksi meillä on laaja valikoima halpoja lastenhoitajia laadusta tinkimättä. Myymämme lastenhoitajat voivat hyvinkin olla testeissä parhaita lastenhoitajia ja voit olla rauhallinen, kun lapsesi keinuu tuolissaan ja leikkii pienten pehmoeläinten kanssa. Jos etsit älykkäämpiä ratkaisuja lapsellesi, voimme suositella vauvanhihnat tai miksi et tutustu vauvanvaatteisiimme.

Vinkkejä onnistuneeseen lastenhoitajan hankintaan

Lue kuvaus huolellisesti ja varmista, että se on oikean painoinen, jolle hoitaja sopii. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi

Anna lastenhoitajan ottaa haltuunsa

Voi kuulostaa täysin hullulta kutsua sitä lapsenvahtiksi, mutta tosiasia on, että se on lapsenvahti jossain suhteessa. Tietenkään tuoli ei saa korvata ihmiskontaktia ja aikuisen läsnäolon turvallisuutta. Mutta lapsenvahdin avulla tiedät missä pikkuvauvasi on ja että hän on onnellinen! Lastenhoitajat eivät ole vain mukavia, vaan myös heiluttavat vauvaa, ja älykäs aktiviteettijousi leluineen viihdyttää samalla. Monet lapset myös nukahtavat näissä hassuissa tuoleissa, koska se muistuttaa kovasti ajamista tai uneen keinuttamista.