Asiakaspalvelu

Hoito

7 316 edullisia ostoksia


Suodata

Musiikkia soittava potta lämpömittarin nappiin

Vauvan hoitaminen hygieniasta terveyteen on kehittynyt ja kasvanut räjähdysmäisesti. Täältä Fyndiqista löydät laajan valikoiman monitoimisia hoitokasseja, joissa on paljon lokeroja, hoitoalustan päällisiä Babybjörn-potille, jos et pidä potta, joka soittaa musiikkia joutuessaan kosketuksiin nesteen kanssa. Kyllä, valikoima on suuri ja täällä se on myös halpaa. Vaikka päätät hemmotella itseäsi Brio-vaippakassilla, voit laskea alas Tommee Tippee -tutin ilman, että se ylittäisi budjettiasi.

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Washcloths 8 -pakkaus saattaa kuulostaa paljon, mutta jos Ajattele lastesi käyttäytymistä, voi olla parasta kerätä ja ajatella suuria määriä. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että kosmeettiset tuotteet (mukaan lukien hiusten ja ihonhoitotuotteet ja hajuvedet) eivät kuulu Fyndiqin peruuttamisoikeuteen

Pottasta uskoon

Haluamme lapsillemme kaikkea hyvää elämään. Ja huolehtimalla lapsistamme parhaamme mukaan annamme heille parhaat olosuhteet. Kun tarjonta on täynnä asioita, joita lapsesi saattaa tarvita, on myös tärkeää miettiä, mitä pitäisi priorisoida. Onko se listan kärjessä oleva tuttihuopa vai mukava hoitoalusta.