Asiakaspalvelu

Toimitus

Fyndiq on markkinapaikka, jossa teemme yhteistyötä useiden eri toimittajien kanssa. Fyndiqillä ei ole omaa varastoa, vaan eri toimittajat lähettävät tilauksesi suoraan omasta varastostaan, kun olemme vahvistaneet tilauksesi.

Jos olet tilannut tuotteita, jotka lähetetään eri toimittajilta, tuotteet voidaan lähettää sinulle eri pakkauksissa.

Toimituskulut

Toimituskulut tilauksillemme on aina 4,90 euroa. Montako tuotetta ostat!

Toimitusaika

Normaalit postilähetykset

Meillä on useita eri toimitusvälejä toimittajasta ja tuotteesta riippuen.

  • 3-5 työpäivää

  • 5-10 työpäivää

  • 10-16 työpäivää

  • 10-21 työpäivää

Tavallisissa postilähetyksissä tuote toimitetaan sinulle 21 arkipäivän sisällä (pois lukien pyhäpäivät maanantaista perjantaihin) joko suoraan postilaatikkoosi tai lähimpään postitoimistoon. Arvioitu toimitusaika näkyy tilausvahvistuksessa ja tuotekuvauksessa. Tuotekuvauksessa kerrotaan myös, toimitetaanko tuotteet postitoimistolle.

Hankalat ja/tai raskaat tuotteet

Hankalien ja/tai raskaiden tuotteiden toimittaja tulee viiden päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta ottamaan sinuun yhteyttä jotta voitte yhdessä päättää toimitusajankohdan. Toimitus tapahtuu 16 arkipäivän sisällä (pois lukien pyhäpäivät maanantaista perjantaihin) tilausvahvistuksen vastaanottamisesta, mikäli tuoteilmoituksessa tai kassalla ei ole muuta mainittu.

Hankalien ja/tai raskaiden tuotteiden toimittaminen tarkoittaa yleensä sitä, että sinun on oltava fyysisesti paikalla ja vastaanotettava hankala ja/tai raskas tuote kotiosoitteeseesi ja päiväsaikaan.

Toimitukseen liittyviä kysymyksiä

"Mihin Fyndiq toimittaa?"

Toimitamme kaikkialle Suomeen poislukien Ahvenanmaalle. Jos asut Norjassa, Tanskassa tai Ruotsissa, olemme myös siellä.

https://fyndiq.no/

https://fyndiq.dk/

https://fyndiq.se/

"Mitä eri toimitusvaihtoehtoja tarjoatte?"

  • Normaali postitoimitus

  • Hankalat ja/tai raskaat lähetykset.

Hankalia ja/tai painavia lähetyksiä ovat esimerkiksi parvekekalusteet ja sängyt. Jos tuote on tilaa vievä ja/tai painava, se mainitaan tuotekuvauksessa ja kassalla.

"Voinko valita toimitusvaihtoehdot?"

Et voi. Se, millä toimitusvaihtoehdolla tuote lähetetään, riippuu tilaamastasi tuotteesta. Toimittaja päättää toimitusvaihtoehdoista.

Voit kuitenkin suodattaa hakua sanoilla "postilaatikko" tai "toimituspiste", kun etsit seuraavaa löytöäsi sivustolta.

"Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?"

Olet vastuussa toimituksen vastaanottamisesta tai noutamisesta tilauksen yhteydessä saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Postitoimistoissa olevat paketit, joita ei ole noudettu ilmoituksessa mainitussa ajassa, lähetetään takaisin toimittajan varastoon. Näissä tapauksissa meillä on oikeus periä enintään 16 euron hallintokulu, joka vastaa toimittajan käsittely- ja toimituskuluja, jos et nouda pakettia postista tai et vastaanota lähetystä ohjeiden mukaisesti.