Asiakaspalvelu

Älykodit

9 778 edullisia ostoksia

Ohjaa kotia puhelimellasi tai tabletillasi missä tahansa älykotiratkaisujen avulla! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset älykodin automatisoinnin aloittamiseen halvoista LED-valoista älypistokkeisiin.


Suodata

Etsi halpoja älykotiratkaisuja verkosta

Aloita matkasi kohti yhdistettyä kotia tuotteilla, jotka tekevät kodista älykkäämmän ja turvallisemman. Valikoimastamme löydät muun muassa edullisia älypistokkeita, led-valoja tai valvontakameroita monissa eri malleissa ja toiminnoissa. Tutustu tuotteisiin, jotka tekevät kodistasi hieman älykkäämmän kanssamme ja klikkaa kotiin suosikkisi todella alhaisilla hinnoilla!

Mikä on älykäs koti?

Kodin älykkäät ratkaisut ovat juuri sitä, mitä teet niistä älykkäillä tuotteilla, jotka tekevät arjestasi elämä on tehokkaampaa, helpompaa ja mukavampaa. Näiden tuotteiden avulla on mahdollista ohjata ja automatisoida erilaisia ​​kodin asioita, kuten valaistusta, televisiota tai jopa kahvinkeitintä missä ikinä oletkin. Yksi yhdistetyn kodin monista eduista on se, että voit ohjata kaikkea etänä matkapuhelimellasi, joten jos unohdit sammuttaa jotain, kun lähdit kotoa, se on vain napsautuksen päässä.

Mitä jos voisit pysyä päällä sohva ja ohjaa elektroniikkaasi matkustamatta – kytke valot päälle ja pois, rullaa verhot ylös, käynnistä auton lämmitys tai käynnistä kahvinkeitin ilman, että painat yhtä painiketta. Automatisoitujen ratkaisujen mahdollisuudet ovat rajattomat, ja niitä voidaan soveltaa kaikenlaiseen kodin elektroniikkaan sekä ajan säästämiseksi että arjen helpottamiseksi. Se, mitä valitset automatisoitavan, on täysin sinun päätettävissäsi!

Hallitse valaistusta ja muuta elektroniikkaa älypistokkeilla

Aloita kodin valojen ja lähes kaiken muun elektroniikan ohjaaminen älypistokkeilla. Tarvitset vain, että haluamasi tuotteet ohjaus on kytketty pistorasiaan ja että sinulla on Internet-yhteys. Aloittaminen on myös todella helppoa – kytke vain älypistokkeet niiden tuotteiden pistorasiaan, joita haluat kauko-ohjata, ja lataa vastaava sovellus matkapuhelimeesi sekä iOS että Androidille. Sitten olet valmis ja seuraa ohjeita!