Asiakaspalvelu
AloitussivuLapset
Turvallisuus

Turvallisuus

6 782 Edullisia ostoksia

Suodata

Varo, se on kuuma

Kyllä, se voi kuulostaa, kun lapsi tulee lähelle liesi. Ja silti usein käsi menee sinne. Sitten luultavasti toivoit, että liedellä olisi liesisuojä Nyt se on mahdollista, sillä Fyndiq haluaa lapsesi olevan turvassa. Lasten turvallisuus on tärkeää ja aiotpa varmistaa lasten pistorasiat tai perustaa lapsiportin, on erittäin tärkeää, että se tehdään. Älä säästä kaikkia rypäleitä vasta onnettomuuden jälkeen, vaan tsekkaa kuinka halpaa täällä on muun muassa puristussuojalla, niin voit ostaa lisää ja vipsiä niin koti on lapsiturvallinen!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Kun se on niin halpaa, on yhtä hyvä tarttua tilaisuuteen tehdä koti lapsiturvalliseksi yhdellä tilauksella. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Kiuassuojaus hyvä sijoitus

Lasten turvallisuus on tietysti etusijalla, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa, että kodin pitää olla tylsää, jossa on paljon häkkejä ja rumia suojauksia kaikkialla. Puristumissuojaa on saatavilla monissa erilaisissa hauskoissa väreissä ja muodoissa, ja se tekee kodin lapsiturvallisuudesta hauskaa. Kosketussuoja antaa pistorasialle kauniin ulkonäön, kun niissä ei ole koskettimia ja laatikon pultit eivät ole edes näkyvissä. Portaiden lapsiportti voi olla vain portaiden lisäosa ja muun muassa samanvärinen. Oven pysäyttimet ovat saatavilla useissa eri väreissä ja piristävät kotia mieluummin kuin tekevät siitä tylsää!