Asiakaspalvelu
AloitussivuMuotiAsusteet
Lompakot & kotelot

Lompakot & kotelot

17 780 Edullisia ostoksia

Pidä silmällä rahaa ja muita arvoesineitä tyylikkäällä ja halvalla lompakolla! Meillä Fyndiqissä löydät laajan valikoiman eri tyylisiä ja värisiä lompakkoja monista eri materiaaleista.


Suodata

Pidä kirjaa rahasta lompakon avulla

Rahan säilyttäminen ei ole helpoin asia, varsinkin jos sinulla ei ole mukavaa ja käytännöllistä lompakkoa! Olitpa sitä tyyppiä, joka mieluummin pienestä lompakosta tärkeimmälle asialle tai haluat hemmotella sitä suurella lompakolla, jossa on useita lokeroja, useimmat meistä ovat luultavasti samaa mieltä siitä, että lompakko on yksi arjen tärkeimmistä varusteista.

Tämän olemme Fyndiqilla ymmärtäneet jo kauan sitten, joten täältä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja edullisia lompakoita, nahkaisia ​​korttikoteloita, matkalompakoita ja paljon muuta eri väreissä, tyyleissä ja materiaaleissa. Valikoimastamme löytyy myös tarvikkeita, kuten setelipidikkeet, joten katso vain ympärillesi ja tilaa suosikkisi!

Vinkkejä sinulle, joka aiot ostaa lompakon verkosta

Lompakossa säilytämme monia tärkeimmistä tarvitsemistamme tavaroistamme tuo mukanasi liikkeelle, kuten rahaa, kortit, kuitit ja henkilötodistukset. Tässä on tärkeää miettiä, mitä yleensä kuljetat mukana ja varmista, että ostat juuri siihen sopivan lompakko! Tarvitsetko tilaa vain korteillesi vai onko tärkeää, että tilaa on sekä seteleille että kolikoille? Ja jos sinulla on kysyttävää uudesta lompakostasi tai haluat valittaa ostoksesta, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua.