Asiakaspalvelu
Aloitussivu
Kodin tavarat

Kodin tavarat

2 045 780 edullisia ostoksia

Fyndiqiltä löydät todella kaiken mitä tarvitset kotiisi. Kun on aika piristää kotisi ilmettä, kannattaa siihen sopivia tuotteita katsoa meiltä. Aina halpa sekä nopea toimitus!


Suodata

Kaikki mitä tarvitset kotiisi

Meillä on paljon halpoja tavaroita joka kotiin, ja kun ei tarvitse maksaa maltaita, voit antaa mielikuvituksesi virrata ja käyttää tilaisuutta kokeilla uusia innovaatioita ja tyylejä luodaksesi juuri sellaisen asuinympäristön, jossa tunnet olosi mukavaksi.

Tee löytöjä ja luo unelmiesi koti

Oma koti kullan kallis! Tietenkin me kaikki haluamme pystyä lausumaan nämä sanat ylpeänä ja todella tarkoittaa sitä. Mutta sen toteuttaminen juuri haluamallasi tavalla kotona vaatii aikaa, rahaa ja paljon luovuutta. Hyvä alku on selata laajaa valikoimaamme saadaksesi inspiraatiota. Tuhansien tuotteiden joukosta syntyy varmasti useampi kuin yksi pieni sisustusidea, ja mielikuvituksesi tuottaa upeita näkemyksiä erityyppisistä kauniista ja älykkäästä kodista. Napsauta sitten tekemäsi löydöt kotiin ja aloita unelmiesi kodin luominen.

Mitä kannattaa miettiä, kun selaat kaikkien halpojen tuotteiden joukossa, on tarkistaa mitat ja koot, joita voi joskus olla vaikea nähdä kuvassa. Tämä pätee riippumatta siitä, ostatko suuremman huonekalun tai jotakin pientä. Hyvä idea varmistaa, että tilaus on oikein, on mitata kotona ja luoda kuva siitä, miltä se näyttää. Jos jostain syystä se ei edelleenkään miellytä tai sovi paikalleen, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua palauttamaan tai reklamoimaan Fyndiq-ostoksesi!