Asiakaspalvelu

Samsung -tarvikkeet

133 300 Edullisia ostoksia

Etsitkö lisävarusteita Samsung-puhelimeesi? Voit lopettaa etsimisen, sillä laajasta valikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä kuoria, lompakkokoteloita ja näytönsuojia Samsungillesi. Pääset valitsemaan omat suosikkisi tuhansista malleista ja ostamaan tuotteet helposti!


Suodata

Osta edullisia Samsung-lisävarusteita verkosta

Olet luultavasti kuullut monta kertaa, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. On myös hyvin tavallista, että rakkaalla tekniikkalaitteella on monia lisävarusteita. Aiemmin saattoi riittää se, että puhelimelle oli laturi, mutta myöhemmin uusia mobiilivarusteita on syntynyt kuin sieniä sateella. Puhelimiin löytyy kuoria kaikissa mahdollisissa väreissä, käteviä näytönsuojia onnettomuuksien varalta, urheilurannekkeita juoksulenkeille ja paljon, paljon muuta. Fyndiqin valikoimaan olemme onneksi koonneet kaikki mahdolliset lisävarusteet, joita voit mahdollisesti Samsungiisi tarvita.

Kuorien valinnassa huomioitavia asioita

Valitessasi kuoria kannattaa aina miettiä tarkkaan sitä, mitkä toiminnallisuudet ovat itsellesi tärkeitä. Ehkä tarvitset lompakkokotelon, jossa on tilaa korteillesi ja muille arvoesineille? Tai todella upeat marmorikuoret, jotka tekevät puhelimestasi sekä hienon ja trendikkään että suojatun. Valinta on täysin sinun! Onko sinulla kysyttävää tai huolenaiheita uudesta Samsung-kuorestasi tai haluatko tehdä reklamaation ostoksestasi? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tyylikkäitä ja turvallisia kuoria Samsungillesi

Puhelin kulkee yleensä mukanasi aivan kaikkialle, joten on hyvä suojata se kotelolla ja näytönsuojalla naarmujen ja säröjen välttämiseksi. Parhaan mahdollisen suojan saamiseksi voit myös yhdistää nämä molemmat. Laajasta valikoimastamme löydät näytönsuojat, kuoret ja kotelot useimmille Suomen markkinoilla myytäville Samsung-malleille. Äläkä ole huolissasi, valikoima kattaa kyllä kaiken uusimmista Galaxy S -malleista vanhempiin puhelinmalleihin ja tabletteihin!