Asiakaspalvelu

Google lisävarusteet

6 471 edullisia ostoksia


Suodata

Kaikki Google-lisävarusteesi samasta paikasta

Meillämme löydät periaatteessa kaiken mitä tarvitset Google-laitteillesi. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken näytönsuojasta koteloihin, kaapeleihin ja latureihin. Samalla tarjoamme sinulle ehkä markkinoiden parhaat hinnat ja jos haluat säästää vielä enemmän, voit ostaa lisävarusteesi valmiina sarjoina. Siellä olemme pystyneet laskemaan hintoja entisestään.

Suojaus matkapuhelimeesi tai tablet-laitteellesi

Meillä on laaja valikoima matkapuhelimen suojakuoria, näytönsuojaimia ja koteloita Google-laitteillesi. Tämä tarkoittaa, että olemme täysin varmoja, että löydät henkilökohtaisen tyyliisi sopivan kannen. Halusitpa pitää sen läpinäkyvänä ja selkeänä tai jos pidät painatuksista ja väreistä, löydät meiltä etsimäsi Google-mobiiliisi.

Esimerkiksi näytönsuoja voi olla tärkein asia, jonka voit ostaa matkapuhelimeesi tai tablettiin. Meillä on muun muassa ohuemmasta muovista valmistetut näytönsuojat, jotka suojaavat näyttöä pinnallisilta naarmuilta ja sormenjäljiltä. Mutta jos tarvitset kestävämpää suojaa, voit sen sijaan valita jonkin karkaistusta lasistamme. Sen lisäksi, että ne suojaavat näyttöä naarmuilta ja sormenjäljiltä, ​​ne suojaavat myös näyttöä halkeamia ja muita putoamisvaurioita vastaan. Meillä on useimmat näytönsuojat yleisimpiin Google-puhelimiin.

Laturit, pidikkeet ja muut Googlen lisävarusteet

Laajan suojasuojavalikoimamme lisäksi tarjoamme myös muita Googlen lisävarusteita. Meiltä löydät erilaisia ​​kaapeleita, kuten USB-kaapelin, jatkojohdon ja sovittimen. Valitse Google-laitteellesi sopiva ja osta se meiltä edullisin hinnoin.

Meillä on sekä pitkiä että lyhyitä johtoja ja käyttöalueesi mukaan voit valita laitteellesi parhaiten sopivan. Tarjoamme myös latauskaapelin, joka tukee nopeaa latausta, hyvä, jos sinulla on kiire ja tarvitset Google-matkapuhelimesi tai -tablettisi latautuvan täyteen.

Lisäksi voit ostaa harjoitusrannekkeita, jotka pitävät kännykkääsi paikallaan harjoittelun aikana tai olet ulkona kävelyllä ja haluat kädet vapaaksi. Jos matkustat autolla, on GPS-pidikkeet, joihin voit kiinnittää matkapuhelimesi. Etsi Google-mallisi ja valitse sinulle parhaiten sopiva lisävaruste.