Asiakaspalvelu

Lippalakit

5 740 Edullisia ostoksia

Etsitkö uutta korkkiä Sitten olet tullut aivan oikein, koska täällä olemme keränneet kaiken, mitä tarvitset KEPS Roadilla! Varmista, että löydät satojen tyylikkäiden ja halpojen snapbackien joukosta eri värejä, tulosteita tai kokoja FlexFit Fit -sovelluksella.


Suodata

Osta halvat lippalakit & snapbacks verkossa

Lippikset ovat monissa eri väreissä ja muodoissa, ja ne voivat näyttää täysin erilaisilta riippuen siitä, kuka sitä käyttää - mutta yksi asia on aina yhteinen, nimittäin se, kuinka mukavaa ja käytännöllistä lipkin käyttäminen on. Lippiksestä tulee nopeasti täydellinen katuasu, joka sopii useimpiin vaatekaapin asioihin, riippumatta siitä haluatko sellaisen, jossa on suora vai kaareva näyttö.

Kun nenän edessä on loputon määrä tyylikkäitä lakkia, ymmärrämme, onko se helppoa hämmentyä ja innostua. Varmista, että olet ostanut nepparin aikuisen koossa, sillä valikoimasta löytyy monia lasten hattuja. Jos haluat olla varma, että lippalakki sopii sinulle, voit harkita flexfit-sovituksella varustetun lippalakin ostamista, koska niitä on eri kokoisia, joten mittaa vain pääsi ennen. Jos etsit esim. New York Rangers -lippis, joten muista, että jokainen logo on saatavana useilla eri lippiksillä eri väreillä, jopa logon koko voi vaihdella.

Anna lippisten inspiroida sinua

Täältä löydät Fyndiqista valtavan valikoiman edullisia snapbackit & lippalakit sekä tytöille että pojille. Anna itsesi inspiroitua laajasta valikoimastamme ostaessasi snapbackin, sillä meillä on monia vaihtoehtoja, joista valita sekä tytöille että pojille. Haaveiletko klassisesta Chicago Bulls -lakistä Sitten unelmasi voi vihdoin toteutua, koska halpojen korkkiemme ansiosta napin painallus on poissa. Onnea korkkiviidakkoon!