iPhone 13

3 155 Edullisia ostoksia

iPhone 13 lisävarusteet

iPhone 13 on yksi Applen viimeisimmistä uutisista, sillä tämä malli lanseerattiin vielä syksyllä 2021. Valikoimastamme löydät lisävarusteita monille suosituille merkeille. Mukaan lukien Apple ja iPhone 13. Tältä sivulta löydät kaikki lisävarusteet, joita tarvitset iPhone 13 -laitteellesi.

Laaja valikoima mobiilisuojaimia

Kivan kuoren tai kotelon käyttäminen iPhonessa on hyvä tapa antaa se ylimääräistä suojaa. Lisäksi kotelot voidaan nyt pitää lisävarusteena, koska voit muokata matkapuhelimen koteloa mielialaasi ja asuun sopivaksi. Meiltä löydät laajan valikoiman sekä kuoria että koteloita iPhone 13 -puhelimellesi. Löydät ensiluokkaisia ​​suojakuoria tunnetuilta merkeiltä, ​​mutta myös lompakkoa suojelevia kuoria. Mitä tahansa etsitkin, meillä on suojakuoria ja koteloita, jotka sopivat sekä sinulle että iPhone 13 si. Suojakuoriamme on saatavana useissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa.

Jos haluat kuljettaa iPhoneasi ja lompakkoasi mukanasi samanaikaisesti , sinun pitäisi investoida ostaaksesi kotelon. Sitten sinulla on tilaa korteillesi, rahallesi ja matkapuhelimellesi samassa kotelossa.

Muita vaihtoehtoja, jotka löydät meiltä Fyndiqistä kansien suhteen, ovat esimerkiksi urheilurannekkeet, jotta voit pitää iPhoneasi käsivarressasi. harjoittelun aikana. Sitten meillä on näytönsuojat, joita on hyvä käyttää, jos haluat välttää näytön halkeamia, joita saatat muuten joutua korjaamaan. Lopuksi meillä on linssinsuojukset, jotka kiinnität puhelimesi kameraan. Linssisuojaus suojaa siis kameran linssiä ja varmistaa, että voit ottaa tulevaisuudessa paljon laadukkaita kuvia iPhone 13 avulla.

Hyviä lisävarusteita kotona

Sen lisäksi, että voit Löydä valikoima erilaisia ​​kuoria ja koteloita iPhone 13 si, meillä on myös erilaisia ​​lisävarusteita, joita on hyvä pitää käden ulottuvilla. Valikoimastamme löydät esimerkiksi laturit ja niihin liittyvät sovittimet ja USB-kaapelit. Lisäksi meillä on kaapelisuojaus, joka suojaa iPhone 13 kaapeleita kulumiselta. Toinen esimerkki lisävarusteista, joita löydät iPhone 13 , on SIM-kortin avain.