Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

iPhone 12 Pro Max

2 440 Edullisia ostoksia

Täältä löydät kaikki lisävarusteet, joita saatat tarvita iPhone 12 Pro Max -puhelimeesi! Tutustu laajaan valikoimaamme halpoja mobiilitarvikkeita, kuten näytönsuojaimia, kuoria, latureita ja koteloita, jotka pitävät matkapuhelimesi turvassa. Tervetuloa kauppaan!


Löydä matkapuhelimesi lisävarusteet meiltä

Tarvitseeko sinun ostaa lisävarusteita uuteen puhelimeesi? Voit olla rauhassa, kanssamme Fyndiqista löydät tarvitsemasi. Meillä on laaja valikoima matkapuhelintarvikkeita, ja täältä voit valita matkapuhelimeesi latureiden, näytönsuojainten ja suojakuorien välillä.

Mobiilikuormavalikoimamme

Meiltä fyndiqista löydät matkapuhelinsuojat kaikkiin tilanteisiin, ja meillä on suojakuoria moneen eri malliin. Löydät kaikkea klassisista koteloista, lompakkokoteloista, akkukoteloista ja jopa vedenpitävistä koteloista. Nämä esimerkit koteloista ovat osa iPhone 12 pro max -lisävarusteita. Sinun asiakkaana on valita oikea kuori malliisi. Muuten on olemassa vaara, että se ei sovi kyseiseen matkapuhelimeen.

iPhone 12 pro max -lisävarusteet

Fyndiqilla on laaja valikoima lisävarusteita tähän malliin ja meiltä löydät latureita, jotka toimivat tähän malli. Langaton lataus on tullut osaksi iPhonen uudempia malleja, joissa matkapuhelinta ladataan asettamalla se lautaselle. Fyndiq myy sekä näitä langattomia latureita että tavallisia latureita. Löydät sekä USB- että USB-C-kaapeleita, joiden avulla voit ladata matkapuhelimesi missä haluat. Myymme myös johtojen kanssa yhteensopivia adaptereita. USB-C-kaapeli vaatii sovittimen, jossa on liitäntä, jotta se toimisi kunnolla.

Valitse oikeat lisävarusteet oikeaan malliin

On tärkeää löytää oikeat lisävarusteet oikeaan malliin, ja meillä on monia esimerkkejä Valittavanasi , sinun voi asiakkaana olla vaikea tietää, mikä sopii parhaiten juuri sinun malliisi. Jotkut mallit toimivat paremmin tietyntyyppisten lisävarusteiden kanssa kuin toiset. Tietyntyyppinen johto saattaa toimia paremmin iPhonessasi, kun taas toinen ei välttämättä toimi ollenkaan. Sama koskee kuoria. Kotelosi on mukautettava matkapuhelimesi koon mukaan, jotta se sopii. Jos olet edelleen epävarma käytyäsi läpi mallistomme, voit ottaa yhteyttä meihin saadaksesi apua.