Pidempi toimitusaika
17,00 €
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu munaleikkuri Keitettyjen kananmunien avaaja Egg Clipper Egg Sci
keskiviikko, 24 heinä
To, 18 heinä - ke, 24 heinä
12-16 työpäivää
1. Lisää kovaksi keitetty kananmuna ja napsauta cap päälle.
2. RAVISTA ylä- ja alaosaa riittävällä voimalla, jotta muna osuu korkkiin. Muista ottaa se hieman hitaasti tai päädyt täydelliseen sotkuun kuorien kanssa.3. Ravista, kunnes tunnet kuoren alkavan "pehmentyä" - noin 4-12 kertaa. Aikataulu vaihtelee. Keho on selkeä, joten CAN nähdä edistymisen.
4. Kun näet munanvalkuaisen, olet valmis. Tehtävä suoritettu. Olet nyt valmis liu'uttamaan munan pois kuorestaan.5. Jos muna on vastahakoinen kuori, saatat joutua rikkomaan kalvon ravistamisen jälkeen, jotta kuori vapautuu. Tämä CAN tapahtua erittäin tuoreissa munissa, eikä se ole normaalia.
Artikkelin numero
2145763d-a156-49b0-b658-9b9005bb11b0
To, 18 heinä - ke, 24 heinä
12-16 työpäivää
19,29 €
17,69 €
7,99 €
19,59 €
17,06 €
14,00 €
23,13 €
11,78 €
20,59 €