Asiakaspalvelu

Suunnittele omat hupparisi, college-paitasi ja t-paitasi vain €24,90!

Tulosta omat suunnitelmasi laadukkaisiin vaatteisiin, jotka sopivat erinomaisesti itsellesi, lahjaksi, organisaatiollesi tai luokillesi... mahdollisuuksia on niin monia!

Fantastinen hinta
Nopea toimitus
Moniväritulostus

Luo ainutlaatuisia ja yksilöllisiä huppareita, collegepaitoja ja t-paitoja
Fyndiqissa voit suunnitella oman räätälöidyn hupparin tai t-paidan. Anna luovuutesi virrata ja luo ja muokkaa ainutlaatuinen vaatekappaleesi! Valitse väri ja koko ja luo sitten jotain erityistä, joka sopii tyyliisi.

Räätälöi tulosteet omalla valokuvalla, kuvalla tai tekstilläsi
Voit ladata omia kuvia tai syöttää tekstiä suoraan suunnittelukoneeseen. Nämä vaatteet sopivat erinomaisesti yksilöllisiin lahjoihin, klubivaatteisiin ja paljon muuhun. Valitse malli ja koko, joka sopii sinulle parhaiten, ja klikkaa läpi luodaksesi täydellisen lahjan tai mainostuotteen.

Mukautettu painatus tekstillä
Omien kuvien ja kuvioiden lisäämisen lisäksi voit tietenkin myös lisätä haluamasi tekstin. Meillä on monia fontteja valittavana!

Laatua hyvään hintaan
Pyrimme aina tarjoamaan edullisia hintoja laadusta tinkimättä. Vaatteet ovat laadukkaita ja myydään edullisesti! Käytämme kehittynyttä painotekniikkaa varmistaaksemme, että suunnittelemasi painatus toistetaan eloisilla väreillä ja korkealla laadulla. Me tiedämme tämän ja olemme ylpeitä siitä!

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Mille malleille voin suunnitella tulosteita?
Vaatteemme ovat unisex-vaatteita ja sopivat kaikille! Tarjolla on huppareita, collegepaitoja ja t-paitoja.

Voinko lisätä tekstiä painettuihin vaatteisiini?
Kyllä, on mahdollista lisätä tekstiä, kuvia ja muita itse lataamiasi asioita.

Kuinka paljon oman hupparin tai t-paidan suunnittelu maksaa?
Hinta riippuu valitsemastasi mallista ja tyylistä, ja se alkaa €24,90. Tarjoamme aina edullisia hintoja!

Voinko tilata yrityksenä ja maksaa laskulla?
Kyllä, meillä on! Voit tehdä ostoksia kanssamme sekä yksityishenkilönä että yritysasiakkaana. Hupparimme ja t-paitamme ovat täydellisiä profiili- tai yhdistysvaatteita riippumatta siitä, minkä organisaation puolesta ne ovat!

Onko teillä lisää tuotteita, joita voitte suunnitella itse?

Kyllä!!! Fyndiqissa voit myös suunnitella myydyimmät puhelinkotelomme sadoille puhelinmalleille. Kaikki uskomattoman hyvään hintaan. Miksi et suunnittelisi ja ostaisi useita erilaisia ainutlaatuisia tuotteita kanssamme?