Asiakaspalvelu

Joulukalenterit

4 088 Edullisia ostoksia

Etsitkö adventikalentereitä Täältä Fyndiqista löydät adventikalenterit, jotka sopivat koko perheelle, iso ja pieni. Valitse sadoista valmiista joulukalentereista tai luo oma ja täytä se tarkalleen mitä haluat.


Suodata

Osta edullisia adventtikalentereita verkosta

Olemme koonneet kaikki adventtikalenterit yhteen paikkaan, jotta voit helposti ja kätevästi löytää oikean adventtikalenterin koko perheelle! Huomaat nopeasti, että on olemassa joulukalentereita, joissa on kaikenlaisia ​​teemoja, kuten Lego, Star Wars tai kauneus vain muutamia mainitakseni. Poimi ja valitse ja nouda niin monta kuin haluat - toimituskulut ovat yhtä alhaiset riippumatta siitä, kuinka paljon teet ostoksia. Älä unohda, että myös täältä voit ostaa monia jännittäviä, hauskoja ja edullisia joululahjoja.

Luo oma adventtikalenteri

Mikset luo henkilökohtainen joulukalenteri tänä vuonna ja yllätä joku sinulle sopivalla joulukalenterilla niitä? Meiltä Fyndiqista löydät kaikki tarvikkeet, joita tarvitset oman adventtikalenterisi luomiseen eri materiaaleista, kuten puusta, kankaasta tai paperista, ja tietysti myös lahjat, joilla se täytetään!

Tervetuloa joulu adventtikalenterilla

Joulu on jo kodikas sellaisenaan, mutta miksi ei tekisi jokaisesta päivästä erityisen erikoista joulukalenterilla, joka laskee päivät jouluaattoon ja ehkä jopa tarjoaa yllätyksen joka päivä. Adventtikalenterilla pidennämme joulutunnelmaa ja lisäämme tunnelmaa suureen päivään asti. Jos haluat iskeä isoa rumpua, voit koristella adventtilaukuilla, jotka täytät jollain pienellä ja salaisella. Ehkä arvotaan sen, kuka saa tämän päivän eron? Voiko olla jännittävämpää, jos et tietenkään luota varsinaiseen jouluaaton aamuun?