Asiakaspalvelu

Kuorimaveitsi

3 003 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta kuorimakone verkosta

On niin monia erilaisia ​​keittiövälineitä, joilla voit yksinkertaistaa ja tehdä ruokamatkasta keittiössä niin uskomattoman paljon hauskempaa. Mitä tulee erilaisiin skaalajiin, sinulla pitäisi olla kokonainen laatikko kaikille saatavilla oleville vaaka-ajoille. Täällä Fyndiqissa meillä on laaja valikoima kaikkea halvoista perunankuorimista, valkosipulin kuorimista, avokadokuorijoista sitrushedelmien kuorimiin ja porkkanan teroittimiin. Tarjolla on myös älykkäitä hedelmänkuorijia ja pähkinänsärkijiä. Älä unohda, että kun teet ostoksia meillä, toimituskulut ovat aina samat riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta päätät ostaa kotona. Varmasti ostoksilla käymisen pitäisi olla hauskaä

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Valittavana on monia kuorimia, ja kirsikka kakun päällä ei ole vähempää kuin mansikkanappija. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Valitse kuorija kuorelta

Tervehdi väsyneitä appelsiineja, joita ei ole kuorittu oikein tai hei perunoita niiden ei niin herkullisen kuoren kanssa. Monet ihmiset päättävät käyttää skaalauslaitetta kaikkeen, mitä he haluavat skaalata, mutta huomaat eron, kun käytät tilaisuutta hemmotella itseäsi skaalauslaitteella. Miksi kesti niin kauan ennen kuin tajusin sen, sanot. Me emme tiedä? vastaamme ja suosittelemme sekä hedelmäkuorintaa että perunanpesuria. Koska skaalaajien suhteen jokainen ansaitsee sopivan skalaarin.